Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Şenler, Teşkilat dizisiyle yeniden parladı şimdi başka proje zamanı!

Ezgi Şenler, Teşkilat dizisiyle yeniden parladı şimdi başka proje zamanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ezgi Şenler, önceki sezon Kanal D ekranında yayınlanan ve 16 bölüm süren Çatı Katı Aşk dizisinin başrolüne seçildiği zaman herkes şaşırmıştı. Yeterli tecrübesi olmadığı eleştirileri altında Furkan Andıç ile partner olan oyuncu, projenin başarılı olamamasında günah keçisi olarak sosyal medyada hedef haline getirilmişti.

Ezgi Şenler, 16 bölüm süren projeden erken ayrılmak zorunda kalmış, kurtarıcı olarak hikayeye katılan Selin Şekerci ise dizinin final yapmasına engel olamamıştı. Ancak Ezgi Şenler’in başarısızlığı sebebi olarak gösterilmesi de hayranlarını çok üzmüş ve bu konu sosyal medyada tartışma çıkartmıştı.

Teşkilat dizisinde Pınar karakteri ile yer alan ve çok başarılı bir dönem geçiren Ezgi Şenler, kendisini kanıtladı ve gayet başarılı bir çıkardı. Ankara’da çekimleri yapılan ve hem hikayesi hem de oyuncuların yüksek performansları ile bir başarı hikayesi yazan Teşkilat, Ezgi Şenler için kendisini kanıtladığı bir projeydi.

Ancak genç oyuncu hikayeye veda ediyor. Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu ve Tuncer Salman son dönemde diziye vedan eden başrol oyuncuları aldı. Şimdi de Ezgi Şenler onların arasına katılıyor. Dizinin üçüncü sezonunda yer almayacak olan genç oyuncu için ise şimdiden yeni tekliflerin geldiği belirtiliyor.

Pınar karakterinin hikayesi bitti ve Ezgi Şenler için 48. bölümdeki sezon finali aynı zamanda veda anlamı taşıyor…

Teşkilat dizisi, ilk başta kadroda yer alan önemli 4 ismini kaybetmiş oldu. Üçüncü sezonda hikayenin nasıl ilerleyeceği ve kimlerin dahil olacağı da şimdiden merak ediliyor.

Ezgi Şenler hayranları ise, yeni projelerdi yine başarılı şekilde yer alacağından emin ve gelecek haberleri bekliyor.