Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin nişanlandı! Sevgilisini ailesinden isteyen Cedi Osman’ın kahve yorumu gündem oldu!..

Ebru Şahin nişanlandı! Sevgilisini ailesinden isteyen Cedi Osman’ın kahve yorumu gündem oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- ATV’nin Destan dizisinin yıldızı Ebru Şahin nişanlandı. NBA’de oynayan Cedi Osman ile 2020 yazında aşk yaşamaya başlayan ünlü oyuncu evlilik yolunda ilk adımı attı.

Cedi Osman, geçtiğimiz yaz sevgilisi Ebru Şahin’e Kapadokya’da evlenme teklif etmiş ve ‘Evet’ yanıtını almıştı. Yaz sonu nikah masasına oturmaya hazırlanan ünlü çift aile arasında gerçekleşen bir törenle nişanlandı.

Cedi Osman, Erbu Şahin’i Tekirdağ’da oturan ailesinden istemeye gitti. Çift, nişan yüzüklerini taktı. Şahin, mutluluğunu  instagram hesabında hayranlarıyla paylaştı.

Ebru Şahin nişanlandı! Sevgilisini ailesinden isteyen Cedi Osman'ın kahve yorumu gündem oldu!.. 10

Ebru Şahin, sosyal medya hesabında yayınladığı nişan fotoğraflarına, ‘Dün biraz olaylı geçti’ notunu düştü. Mutlulukları gözlerinden okunan çiftin fotoğrafları hayranlarını da mutlu etti.

Ebru Şahin nişanlandı! Sevgilisini ailesinden isteyen Cedi Osman'ın kahve yorumu gündem oldu!.. 11

Fotoğraflar kısa sürede 5 bine yakın yorum aldı. Berkay Şahin, Aslıhan Gürbüz, Aslıhan Güner, Burcu Kara ve İpek Karapınar’ın da aralarında bulunduğu pek çok ünlü isim de çifte mutluluklar diledi.

Ebru Şahin nişanlandı! Sevgilisini ailesinden isteyen Cedi Osman'ın kahve yorumu gündem oldu!.. 12

Ebru Şahin şıklığıyla göz kamaştırdı. Güzel oyuncu nişan töreninde giydiği püskül detaylı, mini beyaz elbisesiyle hayranlarından tam not aldı.

Cedi Osman’ın fotoğrafların altına yaptığı, ‘Kahve çok iyiydi’ yorumu da oyuncunun takipçilerinden binlerce beğeni aldı.

Ebru Şahin nişanlandı! Sevgilisini ailesinden isteyen Cedi Osman'ın kahve yorumu gündem oldu!.. 13

Hayranlarını da heyecanlarına ortak eden Ebru Şahin ve Cedi Osman yaz sonu nikah masasına oturacak.