Ana sayfa Dizi Haberleri Kırgın Çiçekler ve Elkızı’yla dikkatleri üzerine çeken Gökçe Akyıldız yeni projesini seçti!

Kırgın Çiçekler ve Elkızı’yla dikkatleri üzerine çeken Gökçe Akyıldız yeni projesini seçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Gökçe Akyıldız, en son Elkızı dizisiyle ekrana gelmiş ve performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Akyıldız, Elkızı’ndan sonra ara verdiği setlere yeni dizisiyle dönmeye hazırlanıyor.

Elkızı dizisi kısa süre önce Fox TV’de ekrana gelmiş ancak reytingleri çok düşük olunca dizi erken final yapmıştı. Dizinin dikkat çekici oyuncularından biri de Gökçe Akyıldız’dı. Elkızı’nda Songül karakterini canlandıran Akyıldız yeni projesini seçti.

Buna göre Gökçe Akyıldız, başrolünde Sevda Erginci’nin yer alacağı Civan Mert dizisinde yer alacak. TRT’de yayınlanacak dizinin yönetmenliğni Şenol Sönmez’in üstleneceği öğrenildi. Burcu Yılmaz ile Pınar Kaya’nın yazdığı dizinin oyuncu ekibinin oluşturulması için çalışmalar devam ediyor.

Kırgın Çiçekler ve Elkızı’yla dikkatleri üzerine çeken Gökçe Akyıldız yeni projesini seçti! 7

Civan Mert dizisinin konusu ve ne zaman ekrana geleceğiyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Bu yeni dizi, Sevda Erginci ve Gökçe Akyıldız’ı Elkızı’ndan sonra yeniden bir araya getirecek. Diziyle ilgili ayrıntılar merakla bekleniyor.

Çocukluğundan bu yana setlerde olan 29 yaşındaki Gökçe Akyıldız, dizi dünyasına ilk adımını 2003 yılında Büyümüş de Küçülmüş dizisiyle adım attı. Ardından Ezogelin, Kötü Yol, Fatih Harbiye gibi dizilerde rol aldı.

Gökçe Akyıldız da, asıl çıkışını 2015 ile 2018 yılları arasında yayınlanan ve o dönem çok ses getiren Kırgın Çiçekler dizisinde hayat verdiği Songül karakteriyle elde etti. Genç oyuncu bu dizideki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Gökçe Akyıldız en son Elkızı dizisiyle ekrana geldi.