Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen sosyal medya paylaşımı ile büyüledi!

Fahriye Evcen sosyal medya paylaşımı ile büyüledi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir dizi setlerinden uzak olan ve anneliğin tadını çıkaran güzel oyuncu Fahriye Evcen sosyal medyada oldukça aktif. Instagram’da 12 milyon takipçisi bulunan ünlü oyuncu, paylaşımları ile takipçilerini habersiz bırakmıyor.

Evcen, instagrama koyduğu son fotoğraf ile büyüledi. Şıklığı ve güzelliği ile göz kamaştıran güzel oyuncunun fotoğrafı binlerce beğeni ve yorum aldı. Bir reklam filmi ile setlere geri dönen Fahriye Evcen saten elbisesi ile verdiği pozlarla yine zarafetini konuşturdu. Fahriye Evcen’in güzelliğine övgü dolu yorumlar yağdı.

Fahriye Evcen sosyal medya paylaşımı ile büyüledi! 9

Ünlü oyuncu Burak Özçivit ile mutlu bir evliliği olan Evcen bir düredir eşi ve oğulları Karan ile birlikte Bodrum’da tatil yapıyordu. Evcen’in dönüşü muhteşem oldu. Yer aldığı reklam filmleriyle farklı markaların yüzü olan güzel oyuncu marka yüzü olduğu Divanev’in yeni reklam filmi ile ekranlara geldi.

Fahriye Evcen sosyal medya paylaşımı ile büyüledi! 10

Oyuncunun kısa bir süre sonra dizi setlerine döneceğinin haberi de hayranlarını sevindirdi. TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak ‘Alparslan’ dizisinin baş rollerini Barış Arduç ve  Fahriye Evcen paylaşacak. Alparslan, Türkler’in Orta Asya’dan Anadolu’ya geliş döneminde mücadele veren komutan olarak biliniyor. Barış Arduç ile Fahriye Evcen ikilisinin ‘Alparslan’ dizisindeki buluşması basında da büyük yankı uyandırdı.

Fahriye Evcen sosyal medya paylaşımı ile büyüledi! 11

Doğum yaptıktan sonra ekranlara bir süre ara veren Fahriye Evcen’in kariyeri Yaprak Dökümü dizisiyle başlamış, Çalıkuşu, Sonsuz Aşk, Aşk Tutulması gibi yapımlarla devam etmişti. Kulislerde, ‘Alparslan’ dizisinin ağustos ayının sonu ya da Eylül ayının başında başlayacağı konuşuluyor.