Ana sayfa Güncel Haberler Ebru Şahin’li Şuursuz Aşk filminden Netflix’te büyük başarı!

Ebru Şahin’li Şuursuz Aşk filminden Netflix’te büyük başarı!

tarafından sule sule

TelevizonGazetesi.com / Detay – ATV’de yayınlanan Hercai dizisiyle büyük çıkış yapan, şimdilerde yine ATV için çekilecek Destan dizisinde başrol oynamaya hazırlanan Ebru Şahin’in başrolünde yer aldığı Şuursuz Aşk filmi kısa süre önce Netflix’te yayınlanmaya başladı. Film, kısa süre içinde en çok izlenenler arasında yer almayı başardı.

Genç oyuncu Ebru Şahin, kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor. Hercai dizisinde canlandırdığı Reyyan karakteriyle milyonların kalbini kazanan, yurt dışında da adını duyuran Ebru Şahin yeni dizisi için çalışmalara başladı bile. Oyuncunun başrolünde yer alacağı Destan isimli dizi, Türklerin İslamiyet’i kabul etmesinden önceki 9. yüzyılda geçecek ve bir genç kız ile bir hanın oğlunun aşkı anlatacak.

Ebru Şahin yeni projesi için çalışadursun bu arada yaklaşık bir yıl önce başrolünde yer aldığı Şuursuz Aşk isimli film Netflix’te gösterime girdi. Şahin’in başrolünü İsmail Hacıoğlu ile paylaştığı film 80’li yıllarda geçiyor. Filmde Menekşe Ebru Şahin ‘Menekşe’ isimli bir karakteri oynarken, Hacıoğlu da ‘Yusuf’ adlı engelli bir simitçiyi canlandırıyor.

Ebru Şahin'li Şuursuz Aşk filminden Netflix'te büyük başarı! 7

Yönetmenliğini Umut Ertek’in üstlendiği, filmin hikayesi ise şöyle: Doğuştan engelli olan Yusuf’un hayattaki tek amacı, üniversitenin kampüs girişinde simit satıp annesine ekmek götürebilmektir. Siyaset ile hiçbir ilgisi olmayan Yusuf, kendini sokaklardaki siyasi çatışmanın içinde bulur. Ardından bir akıl ve ruh sağlığı rehabilitasyon merkezine yatırılır.

Yusuf’un yolu burada, uzun zamandır hastanede kalan ve geçmişin izleriyle boğuşan Menekşe ile kesişir. Aynı hastanede iyileşmeye çalışan Yusuf ve Menekşe, birbirlerini tanıdıkça birbirine aşık olur.

Şuursuz Aşk filmi sadece birkaç gün önce Netflix’te gösterime girdi ancak kısa sürede en çok izlenenler listesinde yerini aldı. Film İlk 10 genel sıralamasında 8., filmlerde ise 5. sırada yer aldı.

Şuursuz Aşk filminin oyuncu kadrosunda Ebru Şahin ve İsmail Hacıoğlu’nın yanı sıra Burcu Kara, Tuncer Salman, Ruhi Sarı gibi usta isimler yer alıyor.