Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen ve Barış Arduç ikilisi için yeni dizi ilaç gibi geldi!

Fahriye Evcen ve Barış Arduç ikilisi için yeni dizi ilaç gibi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Her hafta dizi hayranlarını derinden etkileyen dizinin adı Alparslan Büyük Selçuklu… Fahriye Evcen ile Barış Arduç ikilisinin başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesini izleyiciler çok beğeniyor. Dizi için oluşturulan platoyu gerçekçi bulan ve çekim kalitesinin de çok yüksek olmasıyla gururlanan izleyiciler, Alparslan projesinden çok memnun.

Bu memnuniyeti dizinin her hafta reytinglerde birincilik elde etmesinden ve çift haneye yaklaşan reyting oranlarından da anlayabilirsiniz. Sezonun en başarılı yapımlarından birisi olan Alparslan dizisi başrolde yer alan Fahriye Evcen ve Barış Arduç ikilisi için de adeta ilaç gibi geldi.

Oğlu Karan Özçivit’in doğumu ve sonrasındaki bakım süreci nedeniyle 2017 yılından sonra bir projede göremediğimiz Fahriye Evcen, uzun süren sessizliğini Alparslan dizisiyle bozdu.

Barış Arduç ise çok iyi çıkış yaptığı Kiralık Aşk dizisinden sonra aradığı ikinci güçlü çıkışı Alparslan projesi ile elde etti. Her iki oyuncunun da tam da çok ihtiyaçları olduğu anda Alparslan dizisinde başrolde yer almaları kariyerleri için büyük şans oldu.

İki oyuncunun hayranları da onların çıktıkları bu yolda ne kadar başarılı performanslar sergilediğini her hafta izliyor ve bundan da gurur duyduklarını sosyal medya paylaşımlarına yansıtıyor.

Alparslan dizisinin yapımcısına ve emek veren herkese teşekkür eden dizi hayranları, her hafta yeni bölümü de heyecanla beklediklerini belirten yorumlar paylaşıyor.

Alparslan dizisinde 7 Şubat Pazartesi akşamı 12. yeni bölüm yayınlanacak ve yine çok etkili sahnelerle karşılaşacaksınız.