Ana sayfa Sosyal Medya Farah Zeynep Abdullah basınla fena dalga geçti! Hayranlarından tam puan aldı!

Farah Zeynep Abdullah basınla fena dalga geçti! Hayranlarından tam puan aldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son günlerin en çok konuşulan oyuncularından biri Farah Zeynep Abdullah… İlk olarak, TRT 1’in en iddialı dizilerinden Masumlar Apartmanı’ndan ani ayrılık kararıyla gündeme bomba gibi düştü. Abdullah’ın, ilk bölümden bu yana canlandırdığı İnci, dizinin en önemli karakterlerinden biriydi ve hayranları genç oyuncunun ayrılığını “ekibi yarı yolda bırakmak” olarak adlandırdı.

Hayranları ve dizinin izleyicileri tarafından ağır hakaretlere bile maruz kalan Abdullah, eleştirilere hiç yanıt vermedi. Ardından kavga eden köpeklerinin arasında kaldı ve neredeyse parmağını kaybediyordu. Hayranları, ünlü oyuncuları geçmiş olsun mesajlarını esirgemedi.

Farah Zeynep Abdullah son olarak saçlarıyla gündeme geldi. Bu kez basında çıkan haberlere göre saçlarının bir kısmını yeşile boyatan oyuncuya bir hayranı “Yeşil saç ne Zeynep, iyice b..k gibi olmuşsun’ şeklinde bir yorum yaptı. Yine haberlere göre Abdullah bu yoruma çok bozuldu ve küçük düşürülerek aşağılandığı gerekçesiyle bu kişi hakkında savcılığa suç duyurusundu bulundu.

Farah Zeynep Abdullah basınla fena dalga geçti! Hayranlarından tam puan aldı! 13

Ancak genç oyuncu bu haberlerin üzerine Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla haberleri yalanlamış oldu. Abdullah paylaşımında “Bu sabah cehaletle bezenmiş yeni haber kokusu var İstanbul’da” diye yazdı.

Haberler yayınlanmaya devam edince Abdullah bu kez Twitter hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımda “Ağlayarak koştum saçıma bok gibi olmuş dediler sayın savcı ne olacak şimdi dedim beni bu utançtan temizleyin diye haykırdım” diyerek haberlerle dalgasını geçti.

Farah Zeynep Abdullah basınla fena dalga geçti! Hayranlarından tam puan aldı! 14

Hayranları da Abdullah’ı bu ironik paylaşımı karşısında takdir etti. İzleyiciler Abdullah’ın paylaşımının çok zekice olduğuna dikkat çekerek onun yanında olduklarını açıkça belirttiler.

İşte mesajlardan bazıları:

Farah Zeynep Abdullah basınla fena dalga geçti! Hayranlarından tam puan aldı! 15

Farah Zeynep Abdullah basınla fena dalga geçti! Hayranlarından tam puan aldı! 16

Farah Zeynep Abdullah basınla fena dalga geçti! Hayranlarından tam puan aldı! 17

Farah Zeynep Abdullah basınla fena dalga geçti! Hayranlarından tam puan aldı! 18

Farah Zeynep Abdullah basınla fena dalga geçti! Hayranlarından tam puan aldı! 19