Ana sayfa Sinema Farah Zeynep Abdullah, Bergen filminde en çok ne için dua etti?

Farah Zeynep Abdullah, Bergen filminde en çok ne için dua etti?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu’nun paylaştığı Bergen filmi sinemalarda gösterime girer girmez büyük ilgi gördü. Farah Zeynep Abdullah, Ayşe Arman’la yaptığı röportajda çok samimi bir itirafta bulundu.

“Acıların kadını” lakabıyla tanınan arabesk şarkıcısı Bergen’in hayatını konu alan film 4 Mart’ta izleyicilerle buluştu. Farah Zeynep Abdullah’la birlikte, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran’ın başrolleri paylaştığı film büyük ilgi görürken bazı tartışmaları da beraberinde getirdi.

Farah Zeynep Abdullah, gazeteci Ayşe Arman’la yaptığı röportajda film için teklif aldığında bir şey için çok dua ettiğini söyledi. Abdullah, filmde Erdal Beşikçioğlu’nun Halis Serbest rolünü kabul etmesi için çok dua ettiğini söyledi.

Farah Zeynep Abdullah, Bergen filminde en çok ne için dua etti? 37

Erdal Beşikçioğlu’nun çok büyük hayranı olduğunu söyleyen Abdullah, “Onun gibi müthiş bir oyuncuyla aynı filmde yer alma fikri beni çok heyecanlandırdı. O kadar bıçak sırtı bir rol ki canlandırdığı…” dedi.

Erdal Beşikçioğlu teklifi kabul ettiğinde havalara uçtuğunu da itiraf eden Farah Zeynep Abdullah, ilk okuma provasında sevinçten usta oyuncunun boynuna atladığını da belirtti. Abdullah sözlerine şöyle devam etti:

“Erdal’ın sette olması bana her zaman çok güven verdi. Kendi rolüne verdiği özverinin yanı sıra bana da o kadar çok destek oldu ki. Pek çok sahnede bir şeyin olup olmadığını onun yüzüne bakınca anlıyordum. Gurur duydum açıkçası onunla yan yana olmaktan.”

Yapımcılığını Orchestra Content’in yaptığı Bergen’in senaryosunu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz, yönetmenliğini Mehmet Binay ve M. Caner Alper üstlendi. Filmin oyuncu kadrosunda Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu’nun yanı sıra Tilbe Saran, Nergis Öztürk, Ali Seçkiner Alıcı, Ahmet Kayakesen, Arif Pişkin, Şebnem Sönmez, Nurcan Eren ve Suzan Kardeş gibi birbirinden yetenekli isimler yer aldı.