Ana sayfa Sinema Farah Zeynep Abdullah’ın Bergen’i canlandırdığı film sete çıktı!

Farah Zeynep Abdullah’ın Bergen’i canlandırdığı film sete çıktı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Acılı hayatıyla bilinen arabest şarkıcısı Bergen’in hayatını anlatan filmin çekimleri nihayet başladı. Çekimlerin başladığını başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Çalışmalarına çok uzun süre başlanmasına rağmen pandemi nedeniyle bir türlü hayata geçirilemeyen Bergen filminde başrol oyuncusunun netleşmesiyle hızlı bir ilerleme yaşandı. Bergen’i canlandırması için yaklaşık iki yıl önce Serenay Sarıkaya’ya teklif götürüldü. Ancak pandemi patlayınca çekimler ertelendi.

Hayat biraz normale dönünce çekimlere başlanmak istendi ancak bu kez filmin zamanlaması Serenay Sarıkaya’ya uymuyordu. Durum böyle olunca Bergen’i canlandırması için Demet Evgar’a teklif götürüldü. Ancak anlaşma sağlanamadı.

Farah Zeynep Abdullah'ın Bergen'i canlandırdığı film sete çıktı! 1

Tüm bu gelişmelerin üzerine Bergen’i canlandırması için, Masumlar Apartmanı’ndan ayrılan Farah Zeynep Abdullah’a teklif götürüldü. Abdullah teklifi büyük bir heyecanla kabul etti. Olaylı filmin çekimlerine nihayet başlandı. Abdullah, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla çekimlerin başladığını duyurdu. Yetenekli oyuncu paylaşımında “Başladık ilk gün bitti valla başladık” diye yazdı.

Farah Zeynep Abdullah'ın Bergen'i canlandırdığı film sete çıktı! 2

Yönetmenliğini Caner Alper ve Mehmet Binay’ın, yaratıcı yapımcılığını ve yapımcılığını Mine Şengöz’ün yaptığı, senaryosunu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz’un yazdığı Bergen filmi oyuncuları kısa süre önce okuma provası için bir araya gelmişti.

Farah Zeynep Abdullah’ın yanı sıra Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran’ın başrolleri paylaşacağı filmde ayrıca Ali Seçkiner Alıcı, Nergis Öztürk, Şebnem Sönmez, Ahmet Kayakesen, Nurcan Eren, Suzan Kardeş ve Arif Pişkin rol alıyor. Filmin müzikleri ise usta sanatçı Mazlum Çimen’e ait olacak.