Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’dan ayrılmak Şafak Pekdemir’e yaramadı!

Yasak Elma’dan ayrılmak Şafak Pekdemir’e yaramadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Evrensel bir kadın hikayesinin Türkiye coğrafyasında neye karşılık geldiğini anlatmaya çalışan Yalancılar ve Mumları dizisiyle ilgili gelişmeler olumlu değil. Fox TV’nin yeni sezonda çok iddialı bir sunum sergilediği dizi, BBC’nin Mistresses isimli yapımın yerli uyarlaması.

Özellikle uyarlama diziler konusunda büyük ustalık sergileyen Medyapım tarafından hayata geçirilmesi, ayrıca çok başarılı oyuncuların bir araya gelmesi Yalancılar ve Mumları’ndan beklentiyi çok artırdı. Ancak dizinin üçüncü bölümünde de reytingler kötü geldi ve gidişatın iyi olmadığı netleşti.

Dizide Meliha karakterini Şafak Pekdemir canlandırıyor. Ünlü oyuncu daha önce Medyapım’ın Yasak Elma isimli dizisinde rol aldı. Yeni yapımda bu sefer başrolde izlediğimiz oyuncu, yine rolünün hakkını veriyor.

30’lu yaşlarında bir psikiyatrist olarak izlediğimiz Meliha’nın soğuk kanlı duruşu ve duygularını kolay belli etmemesi Şafak Pekdemir’e çok uydu. Oyuncu zaten karakterinde olan bu durumu rolünde de yansıtıyor.

Karaktere çok iyi uyum sağlayan Şafak Pekdemir şayet dizi devam edebilir ise, bu rol sayesinde yeteneklerini daha da geliştirecek ve tecrübelerini artıracaktır.

Kamera Arkası isimli programa konuşan Şafak Pekdemir, izleyicilerin çok güzel bir kadın izleyicini göreceğini, 4 kadının birbirlerine inanılmaz bir bağ ile bağlı olduğunu belirtti. Oyuncu, “Çok güzel bir kadın hikayesi izleyeceksiniz. Ayrı ayrı karakterlerin kendi iç dünyalarını gördükçe hem o dörtlüye hayran olacağız, hem de tekil kişilere olan ilgimiz artacak” ifadesini kullandı.

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Zehra karakteri ile öne çıkan oyuncu, kariyerinde de önemli bir adım atmayı başardı. 2018 ile 2021 yılı Haziran ayına kadar Yasak Elma dizisi sayesinde popülerliğini artıran Şafak Pekdemir, beşinci sezonda yer almak yerine yeni dizi tercihinde bulundu.

2010 yılından bu yana ekranlarda izlediğimiz oyuncu ne yazık ki bu yeni tercihinde şimdilik izleyicilerin ilgisini yeterince çekemedi. Yasak Elma’da çok iyi çıkış yapan oyuncunun Yalancılar ve Mumları macerasının uzun sürmesi beklenmiyor.