Ana sayfa Sosyal Medya Farah Zeynep Abdullah’tan sonra Merve Dizdar da Masumlar Apartmanı’nda kendine hayran bıraktı!

Farah Zeynep Abdullah’tan sonra Merve Dizdar da Masumlar Apartmanı’nda kendine hayran bıraktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Salı akşamlarının sevilen dizilerinden Masumlar Apartmanı yine yürek yakacak sahnelerle geliyor. 16 Mart akşamı TRT1 ekranında izleyicilerin karşısına çıkacak olan diziden fragman yayınlandı. İnci’nin Safiye’nin gözleri önünde evi kirlettiği anların sonrasında ne yaşandığı merak ediliyor.

Babasının ölümüne duyduğu acı ile ne yaptığını bilemeyen, mezarı eşelemeye çalışan İnci, süratli araba kullandığı anlarda da heyecanı yükseltecek. Farah Zeynep Abdullah’ın son haftalarda öne çıktığı ve başarılı oyunculuğu ile takdir topladığı bölümlere bir yenisi daha ekleniyor. Oyuncu, yeni haftada da güçlü oyunculuk performansı ile yine hayranlık uyandıracak.

Bu hafta, Merve Dizdar’ın canlandırdığı Gülben karakterinin sinir krizlerine de şahit olacaksınız. Dizdar, Abdullah gibi dizideki sahnelerde inandırıcılığı yüksek sahnelerle yine izleyicinin yüreğine seslenecek… Acılar içindeki Gülben, Esat’ın karşısında kötü bir pozisyona düşmekten korkuyor.

Senariste ise tepki var. “Gülben’i acıların kadını yaptın senarist. Kızın yüzü bir türlü gülmüyor” diye eleştiride bulunan izleyiciler, geçen hafta yüzü gülen Gülben’in bu hafta acılar içinde kıvrandığına şahitlik edecek.

blank

Apartman merdiveninden çıkarken altına kaçıracağını hisseden Gülben, tam da Esat’ın karşısında böyle bir durumda kalmaktan korkuyor. Gülben, “Allah’ım hayır, ne olur ne olur şimdi değil” diyerek çığlık atıyor…

Merve Dizdar, fragmanda bile izleyenlerin tüylerini diken diken eden bu sahneyi oynamıyor adeta yaşıyor.

Han ise Safiye’yi uyarıyor ve “Bir daha benim karıma el kaldıracak olursan, ben de senin sevdiğinin canını yakarım” diyor.

16 Mart Salı günü yayınlanacak Masumlar Apartmanı 26.bölüm fragmanını videoda bulabilirsiniz.