Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisindeki gerçekleri Hafsanur Sancaktutan anlattı!

Son Yaz dizisindeki gerçekleri Hafsanur Sancaktutan anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Son Yaz dizisi iyi reyting sonuçları elde ediyor ve her sahnesi ile de izleyiciyi hikayenin içine çekmeyi başarıyor… Dizide Akgün ve Yağmur arasındaki aşk da başladı… Ancak bu çok sıkıntılı bir aşk… Hafsanur Sancaktutan, Kamera Arkası programına konuştu.

Dizinin hayranları Akgün ile Yağmur sahnelerini çok beğeniyor. Alperen Duymaz ile Hafsanur Sancaktutan’ın birbirlerine çok iyi uyum sağlamaları da dizi adına büyük kazanım oldu. Sancaktutan, kariyerinde adeta bu rolle zıplama yaptı. Oyuncu, Yağmur ile Akgün’ün aşkının da başladığını belirtti.

Sancaktutan, “Fakat iki taraf da kendine itiraf edemiyor. Sadece fiziksel ve ruhen tanıyamadıkları duyguları yaşıyorlar şu anda, iki karakter de. Ve farkına varmaya başlıyorlar. Doğmuş bulunmakta bir aşk” ifadelerini kullandı.

Kaan ile Yağmur aşkı da bitti. Çünkü araya Akgün girdi. Erdem Şanlı’nın canlandırdığı Kaan da dizide kaybedenler arasında… Akgün’ün siteye gelmesinden sonra yaşanan kötü olaylardan sonra Kaan için büyük bir sorun yaşanıyor. Bu Kaan’ın hiç alışık olmadığı bir durum ve alanına giren yabancı kişiyi kıskanıyor. Ancak bu onun hata yapmasına da neden oluyor.

Son Yaz dizisinin setinde yapılan röportajları aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.