Ana sayfa Dizi Haberleri Aldatmak dizisinde Güzide’nin başına gelenler izleyiciyi bile isyan ettiriyor artık!

Aldatmak dizisinde Güzide’nin başına gelenler izleyiciyi bile isyan ettiriyor artık!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – atv’nin Perşembe akşamları yayınlanan yeni dizisi Aldatmak, bu hafta 6. bölümüyle ekrandaydı. Usta oyuncu Vahide Perçin’in hayat verdiği Hakime Güzide Yenersoy karakteri, izleyici tarafından çok sevildi. Başına gelenler ise hem şaşkınlıkla hem de yeni şoklarla izlenmeye devam ediliyor!

Dizide, eşinin 5 yıldır başka bir kadınla birlikte olduğunu ve ondan bir çocuğu olduğunu öğrenen Güzide, daha boşanma aşamasındayken eşinin diğer kadının yanında yaşamaya başlamasıyla bir kırgınlık yaşıyor. Ancak Güzide’nin asıl bilmediği, kızı ve oğlunun da onu türlü şekillerde aldattıkları!

Kızının Tıp okurken okuldan atıldığı, Hollanda’ya gittiği söyleyerek bir arkadaşına gidip Amerika’ya modern dans okuluna yazılmaya gittiğini bilmiyor. Ayrıca oğlunun hırsları yüzünden, kendisine emanet edilen kara bir parayı sanal para şebekesine kaptırdığını da bilmiyor! Güzide’nin, yıllardır çocukları ve eşinin kendisini türlü sebeplerle aldatıyor olması, izleyicinin içini burkuyor.

Aldatmak dizisinde Güzide'nin başına gelenler izleyiciyi bile isyan ettiriyor artık! 11

Dürüst, vicdanlı, asil duruşuna karşılık, en yakınındaki insanların ona yaptıklarının bir kısmını öğrenebildi Güzide! Son bölümde ise kendisine en büyük şoku yaşatanlardan birisi kızı Oylum oldu! Babasının annesinin aldatmasından sonra ona tepki veren Oylum, annesinin karşısına hiç olmayacak bir yerde çıktı!

Oylum, okulundan atıldığını, Amerika’ya gitmek istediğini söylediği babasından maddi manevi tam destek alınca yelkenleri indirdi! Babasının 5 yıldır birlikte olduğu kadından olan kız kardeşini görmek için evlerine yemeğe gitti.

Tam da bu sırada Ozan’ın dövüldüğünü öğrenen ve ona ulaşmaya çalışan Güzide, hem Oylum’un hem de kocası Tarık’ın telefonlarını açmaması ile Yeşim’in evine gitti. İçeri girdiğinde ise büyük bir şok yaşadı! Oylum’u, kucağında kardeşi ile yemek masasında gören Güzide, hayatının en büyük şoklarından birisini daha yaşadı!

Kurduğu ailenin adeta kağıttan bir ev gibi darmadağın olması ve gözlerinin önünde sürekli kendisine yalanlar söylenerek başka bir dünyaya inandırılmasıyla Güzide, izleyiciyi hüzünlendiren bir karaktere dönüştü!

6. bölümde yaşanan bu sahne, dizinin en vurucu sahnelerinden birisiydi. Vahide Perçin’in oyunculuğunu izlemek, izleyici için ayrıca zevkliydi.

Artık Güzide’nin de mutlu olmasını isteyen izleyiciler, yaşadıklarına üzülürken, Ali Sezai (Ercan Kesal) ile mutlu olmasını istiyor ve onunla olan sahnelerdeki mutluluğuna da ayrıca dikkat çekiyor sosyal medyada.

İşte gelen yorumlardan bazıları…

Aldatmak dizisinde Güzide'nin başına gelenler izleyiciyi bile isyan ettiriyor artık! 12

Aldatmak dizisinde Güzide'nin başına gelenler izleyiciyi bile isyan ettiriyor artık! 13

Aldatmak dizisinde Güzide'nin başına gelenler izleyiciyi bile isyan ettiriyor artık! 14

Aldatmak dizisinde Güzide'nin başına gelenler izleyiciyi bile isyan ettiriyor artık! 15