Ana sayfa Sosyal Medya Farklı bir bölüm okudu ancak O Kız’ın Zeynep’i Dilin Döğer’in oyunculuk hayali üniversite yıllarında başlamış!..

Farklı bir bölüm okudu ancak O Kız’ın Zeynep’i Dilin Döğer’in oyunculuk hayali üniversite yıllarında başlamış!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin yeni sezon dizilerinden O Kız’da ‘Zeynep’ rolüyle ilk başrolünü oynayan oyuncu Dilin Döğer kısa sürede izleyicinin beğenisini kazandı.

Dizide iki usta oyuncu Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları ile başrolde yer alan oyuncu ilk röportajını Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdi.

Hacettepe’de Dil Bilimi Bölümü’nden mezun olan Dilin Döğer, üniversite yıllarında oyuncu olmaya kafasını koymuş. Döğer, oyunculuğa başlama hikayesini şu sözlerle anlattı; Üniversitenin son senesiydi… Çok klasik ama öğrenci evinde salonda oturuyorduk arkadaşlarla, “Ben bir şey yapacağım ve yaptıktan sonra size söyleyeceğim” dedim. Telefonu aldım ve ajanslara başvurdum. Sonra beş sene boyunca bir sürü reklamda rol aldım, dijital platformda bir dizimiz oldu, Hiner Saleem’in ‘Goodnight Soldier’ isimli Sinema filminde rol aldım… Yani yolculuk bir öğrenci evinin salonunda başladı”

Farklı bir bölüm okudu ancak O Kız'ın Zeynep'i Dilin Döğer'in oyunculuk hayali üniversite yıllarında başlamış!.. 8

O Kız dizisiyle beraber geniş bir kitle tarafından tanınan oyuncu şöhret olmaktan korkmadığını söyleyerek; “Yaşayarak öğreneceğim fakat şu an durup bunu deneyimlemiş insanlara baktığımda bende korku yaratan bir duygudan ziyade böyle bilinmezliğin verdiği bir heyecan var.

Tek derdim hakikaten yaptığım işlerle insanların gözlerini doldurabilmek, insanları güldürebilmek ve beni izledikleri zaman bir yerlerde küçücük bir salise bile olsa, o anda birlikte olmamız… Bunlar olurken bu başarı da yanında şöhreti taşıyor, ona çok takılmak istemiyorum ve bu konuda dikkatli olmaya çalışıyorum” dedi.

Farklı bir bölüm okudu ancak O Kız'ın Zeynep'i Dilin Döğer'in oyunculuk hayali üniversite yıllarında başlamış!.. 9

Dizide, 5 yaşındaki bir çocuğun zekasına sahip Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı ‘Kadir’ karakterinin kızını canlandıran oyuncu, usta oyuncu ile çalışmaktan da son derece mutlu.

Döğer; “Erkan Petekkaya ile çalışmak benim için çok farklı bir deneyim. Mesela sahne öncesi prova alıyoruz, ‘Kayıt’ dendikten sonra bambaşka bir şey yapıyor ve bu, kayıttan önce söylemediği bir sürpriz hareket oluyor. Siz onun sürprizine cevap verirseniz iş çok güzel bir yere gidiyor ve o zaman karşıya hemen geçiyor. Bunu çok yaşıyoruz ve sahne bittiğinde ya gülüyor ya da ağlıyoruz” şeklindeki sözleriyle dikkat çekti.