Ana sayfa Dizi Haberleri Damla Colbay gitti, Jessica May’in evrene gönderdiği mesaj gerçekleşti! Yalnız Kurt çok ama çok değişti!

Damla Colbay gitti, Jessica May’in evrene gönderdiği mesaj gerçekleşti! Yalnız Kurt çok ama çok değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalnız Kurt isimli atv dizisinin 14 Ekim Cuma günü başlayacak olan ikinci sezonu heyecanla bekleniyor. Hasan Denizyaran, yeni dönemde bu sefer Jessica May ile partnerlik yapacak. Damla Colbay’ın ayrılığının ardından dizide sadece kadın başrol değişmedi, hem birçok yeni oyuncu katıldı hem de hikayede önemli değişimler yaşandı.

Ünlü yapımcı ve yönetmen Osman Sınav’ın yeni sezonda çok daha iddialı bir şekilde ekrana süreceği Yalnız Kurt’un hikayesinde yaşanan değişimleri Hasan Denizyaran anlattı. Altay karakterini canlandıran genç oyuncu, ilk sezonda iyi bir sınav vermişti. İkinci sezonda ise senaryonun daha da çok imkan tanıması ile Hasan Denizyaran’ın daha da çok öne çıkabileceği bir dönem yaşanacak. Hasan Denizyaran, “Karakter gelişimini tamamlamış, özellikle Altay olarak, daha hedefine ok gibi giden bir Altay göreceğimiz için çok heyecanlıyım” diye konuştu.

Damla Colbay gitti, Jessica May'in evrene gönderdiği mesaj gerçekleşti! Yalnız Kurt çok ama çok değişti! 10

Dizide etkili oyunculardan birisi de Doğan karakteri ile muhteşem bir oyunculuk sergileyen Murat Han. Dizinin ikinci sezonda aslında yepyeni bir görünüm ile izleyici karşısına çıkacağından bahseden Murat Han, “Yalnız Kurt yeniden başlıyor diyelim. Yeni sezonda çok daha farklı geliyor. O yüzden hep birlikte göreceğiz” dedi.

Damla Colbay gitti, Jessica May'in evrene gönderdiği mesaj gerçekleşti! Yalnız Kurt çok ama çok değişti! 11

Yalnız Kurt dizisinin Mira’sı olarak öne çıkan ve Menajerimi Ara’dan sonra da yine çok iyi bir çıkış yapan Yaprak Medine, hikayede devam eden isimlerden birisi oldu. Mira, dizinin sert karakterlerinden birisi ve Yaprak Medine de başarıyla canlandırıyor. Oyuncu, “Çok güzel bir sezon olacak diye tahmin ediyorum. Çok güzel hazırlandık, ekip arkadaşlarımızdan aldığım duyumlar da aynı şekilde. Herkes çok güzel hazırlandı. Bu sezonun bomba gibi olacağını düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

Damla Colbay gitti, Jessica May'in evrene gönderdiği mesaj gerçekleşti! Yalnız Kurt çok ama çok değişti! 12

Başarılı yönetmen Çağatay Tosun’un yönettiği Yalnız Kurt dizisinin yayınlanan tanıtımlarına bakıldığı zaman asker dizilerine doğru bir kayma söz konusu. Aksiyon sahnelerinde çok başarılı olduğu bilinen Çağatay Tosun, yeni sezonda izleyicileri birçok sürpriz yapacak. Savaş sahnelerinin de yer alacağı hikayenin yeni döneminde Cihan Ünal yine başrolde yer alacak ve tecrübesini gençlerle paylaşacak.

İyiler ile kötülerin savaşı olarak lanse edilen hikayenin kadın başrolü olan Jessica May de, 2 yıl aradan sonra yeniden setlere dönüş yaptı. Uzun zamandır yapımcı ve yönetmen Osman Sınav ile çalışmayı çok arzu ettiğinden bahseden Jessica May, diziye katıldığı için o kadar mutlu ki, bunu sözlerine de yansıttı:

“Çok uzun zamandır Osman Sınav ile çalışmak istiyordum. Hep duyardım, görürdüm, haberleri, işleri… Kendi kendime hayal kurardım, acaba bir gün olur mu diye. Ve o gün bugündür işte, çok mutluyum. Bu güzel hikaye ile efsane ustalarla çok değerli yönetmeniz Çağatay Tosun ile sette olmak… Evrenin mesajımı aldığını düşünüyorum. O yüzden çok heyecanlıyım, çok mutluyum gerçekten.”

Damla Colbay gitti, Jessica May'in evrene gönderdiği mesaj gerçekleşti! Yalnız Kurt çok ama çok değişti! 13

Yalnız Kurt dizisindeki büyük değişimin en önemli işareti hikayeye 15 yeni ismin katılması oldu. Bu durum senaryonun ne kadar farklılaştığı ve yeni karakterler ile dizinin yeni bir başlangıç yapacağını anlatıyor. Peki diziye kimler katıldı? İşte yeni oyuncuların listesi:

“Jessica May, Mustafa Yalçın Hafızoğlu, Nilay Duru, Altan Gördüm, Hakan Bilgin, Hazım Körmükçü, Gerçek Alnıaçık, Gökçe Özyol, Mert Asutay, Enis Yıldız, Recep Çavdar, Ali Buhara Mete, Alper Saylık, Cihan Kurtaran ve Güray Görkem.”