Ana sayfa TV Programları Fatih Ürek gitti, Gelinim Mutfakta’ya çok ünlü bir isim geldi!

Fatih Ürek gitti, Gelinim Mutfakta’ya çok ünlü bir isim geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında ilk iki sezon büyük başarıyla Gelinim Mutfakta yarışmasını sunan Fatih Ürek, 3. sezonda ekipten ayrıldı. Aslında geçtiğimiz haftalarda Fatih Ürek’in yer aldığı bir fragman yayınlanmış ve programın başlayacağı müjdelenmişti.

Ancak çıkan anlaşmazlıktan sonra Fatih Ürek, programdan ayrıldı. Sunucu arayışlarında ise Kanal D, çok ünlü bir isme teklif götürdü. O isim Onur Büyüktopçu idi…

Kiralık Aşk dizisiyle öne çıkan ünlü oyuncu; Yemekteyiz, Damat Bayıldı ve son olarak da Çarkıfelek yarışmalarını sundu.

Kanal D, zaten Çarkıfelek yarışması ile ekran yüzü olan Onur Büyüktopçu’ya Gelinim Mutfakta yapımını emanet etti. Bu noktada Çarkıfelek yarışmasını kim sunacak bu konuda merak ediliyor, ancak net bir bilgi yok.

Fatih Ürek gitti, Gelinim Mutfakta'ya çok ünlü bir isim geldi! 7

Kanal D’den yapılan açıklama şöyle:

“Gelinim Mutfakta” yeni sezona yeni sunucuyla “merhaba” diyor! Gelinlerin mutfağı artık Onur Büyüktopçu’ya emanet!

Kanal D’nin ilgiyle izlenen yarışma programı “Gelinim Mutfakta”, 3. sezonuna başlıyor. Hafta içi her gün ekrana gelen programı, Onur Büyüktopçu sunacak.

Ekranın sevilen yüzü Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla ekrana gelecek Gelinim Mutfakta, gündüz kuşağına renk katmaya devam edecek. Hem eğlendiren hem kazandıran yarışma programında gelin-kaynanalar mutfakta kıyasıya yarışacak.

Gelinim Mutfakta, yeni sunucusu, yenilenen dekoru ve yepyeni yüzleri ile yakında Kanal D’de…