Ana sayfa Dizi Fragmanları Bay Yanlış dizisi için tamam mı, devam mı durumu ortaya çıktı!

Bay Yanlış dizisi için tamam mı, devam mı durumu ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bay Yanlış dizisinin 10.yeni bölümü 4 Eylül Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak. 9 bölümlük performansı ile dikkat çeken Bay Yanlış dizisi, reytinglerine bakıldığı zaman kış sezonunda dayanabilecek gibi durmuyor.

Fox TV’nin zaten elinde fazla sayıda dizisi olduğu gibi bir kaç yapımın kurban edilmesi sonucu ortaya çıkabilir. Can Yaman ve Özge Gürel ikilisini buluşturan Bay Yanlış dizisinin en büyük şansı ise yurt dışında gördüğü müthiş ilgi.

Bay Yanlış dizisinin yurt dışı satışları da hesaba katıldığı zaman Fox TV’nin dayanabildiği kadar diziye arka çıkacağı biliniyor. Eğlenceli hikayesi ile ekrana renk katan Bay Yanlış dizisinin Cuma akşamı rakip diziler başladığı zaman benzer sonuçlar alıp alamayacağı da önem taşıyor.

Hercai, Payitaht Abdülhamid, Arka Sokaklar gibi kendisine has izleyicisi bulunan diziler Cuma akşamları bir bir başladığı zaman Bay Yanlış dizisinin bu yapımlar ile rekabet etmesi çok zorlaşacak. Fox TV’nin Eylül ayında ‘tamam mı, devam mı’ diye karar vermesi de beklentiler arasında bulunuyor.

Dizide Özgür’ün Ezgi’ye çok yanlış yaptığını düşünen hayranlar, 10. bölümde bunu telafi etmesini bekliyor. Dizideki anne karakterlerinin çok fazla sahnesinin olmasına da izleyicilerden bir tepki geldi.

Kimi izleyiciler ise git gide diziye olan ilgiyi kaybetmeye başladıklarını belirten yorumlar yaparak sosyal medya üzerinden Bay Yanlış dizi ekibine mesaj yolluyor.

İşte Bay Yanlış dizisinin 10.bölümünden ilk fragman: