Ana sayfa Sosyal Medya Fatma, tüm dünyada 11. sırada! İlk 10’a doğru yükseliyor!

Fatma, tüm dünyada 11. sırada! İlk 10’a doğru yükseliyor!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Burcu Biricik’in başrolünde yer aldığı Netflix dizisi Fatma, 40 ülkede en çok izlenen 11. dizi oldu. İlk 10’a doğru yükselen dizi, 13 ülkede ise en çok izlenen ilk üç dizi arasında.

Yönetmenliğini Özer Feyzioğlu’nun yaptığı, senaryosunu Özgür Önürme’nin kaleme aldığı, psikolojik drama türündeki dizide Burcu Biricik’in yanı sıra Uğur Yücel, Mehmet Yılmaz Ak, Hazal Türesan rol alıyor.

Genç ve yetenekli oyuncu Burcu Biricik’in kariyerinin zirvesine ulaştığı Fatma, acımasız erkekler dünyasında ayakta kalmayan yalnız bir kadının hikayesini anlatıyor. Temizlik işlerine giden Fatma, kayıp eşi Zafer’i ararken beklenmedik bir kaosun içine çekilir. Acımasız bir dünyanın içinde yapayalnız kalan Fatma bir süre sonra bir seri katile dönüşür.

Fatma, tüm dünyada 11. sırada! İlk 10'a doğru yükseliyor! 7

Fatma dizisi Netflix’te yayınlanmaya başlayalı sadece bir hafta oldu. Ancak sadece Türkiye’de değil tüm dünyada en çok konuşulan dizilerden biri haline geldi. En çok da Burcu Biricik’in başarılı oyunculuğu konuşuldu. Burcu Biricik, Fatma sayesinde deyim yerindeyse kariyerinde dönüm noktası yaşadı.

Dizi, sadece bir haftada 40 ülkede yayın yapan Netflix’in tüm dünyada en çok izlenen ilk 11. dizi oldu. Arjantin, Belçika, Almanya, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Lübnan, Fas, Hollanda, Umman, Katar, Suudi Arabistan, İsviçre, Türkiye ve Uruguay’da ise ilk üçte yer aldı.

Burcu Biricik, oyunculuktaki başarısıyla tüm dünyadan övgü almaya devam ediyor. Yetenekli oyuncu hakkında en son Kanadalı gazeteci Jack Todd tarafından övgüyle bahsedildi. Todd, Burcu Biricik ve Fatma dizisi için şunları yazdı:

“Türk oyuncu Burcu Biricik’in Fatma’da Netflix’teki performansı, şimdiye kadar gördüğüm en büyük performanslardan biri. Tüm prodüksiyon birinci sınıf ve sonuç son derece yoğun bir dram. Kendinize nefes almayı hatırlatmanız gereken türden.”