Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir yine zirvede! Masumiyet ise hemen peşinde!

Doğduğun Ev Kaderindir yine zirvede! Masumiyet ise hemen peşinde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 5 Mayıs Çarşamba günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre çarşamba gününün galibi TV8 dizisi Doğduğun Ev Kaderindir oldu.

Reytinglerde son derece kötü sonuç veren Doğduğun Ev Kaderindir, sosyal medyada ise çarşamba akşamının en çok konuşulan dizisiydi. Nitekim son gelen raporda Doğduğun Ev Kaderindir tüm kişilerde 14. olurken, AB’de 12. ve ABC1’de ise 11. durumdaydı. Ancak sosyal medya bambaşka konuştu. Demet Özdemir ve Engin Öztürk’ün başrollerini paylaştığı dizi 36.427 paylaşımda çarşamba akşamının birincisi oldu.

Doğduğun Ev Kaderindir yine zirvede! Masumiyet ise hemen peşinde! 7

İkinci sırada yer alan dizi ise Masumiyet. Fox TV’de yayınlanan ve Deniz Çakır, Hülya Avşar ile Mehmet Aslantuğ’un başrollerini paylaştığı dizi, Doğduğun Ev Kaderindir’in hemen ensesinde bitmiş durumda. Masumiyet dizisi çarşamba akşamı 33.971 paylaşımda rakibini çok yakından takip ediyor.

Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz üçüncü sırada yer aldı. Reytinglerde AB kategorisinde günü birincilikle kapatan Sadakatsiz, sosyal medyada ise 15.822 paylaşımla üçüncü sırada yer aldı.

Reytingde yüksek oynamasına rağmen sosyal medyada ilgi görmeyen bir başka dizi ise Kuruluş Osman. Kuruluş Osman dizisi çarşamba akşamı yine çok iyi reytingler elde ederek hem tüm kişiler hem de ABC1 kategorilerinde birincilikler elde etti. Ancak sosyal medyada 12.353 paylaşımla dördüncü oldu.

Listenin en sonunda ise TRT 1 dizisi Benim Adım Melek var. Reytinglerde tüm kişilerde 16. sırada ve AB ile ABC1’de ise 15. olabilen Benim Adım Melek, sosyal medyada da sadee 1.298 paylaşımla listenin beşincisi oldu.