Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı’nın Mahur ve Celal’i liderliğe çengeli taktı! Alev Alev’in Çiçek ve İskender’i yakın takipte!

Maraşlı’nın Mahur ve Celal’i liderliğe çengeli taktı! Alev Alev’in Çiçek ve İskender’i yakın takipte!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Diziler kadar dizilerdeki karakterler de projelerin gidişatını belirliyor. Özellikle de dizi çiftleri… Çiftler izleyiciler tarafından ne kadar sevilirse diziler sosyal medyada o kadar çok konuşuluyor.

Sosyal medya ölçümleme servislerinden birisi olan Somera, nisan ayında gelen ileti sayılarını toplaması sonucu ay boyunca en çok ilgi gören dizi çiftlerini açıkladı. Listenin birincisi şaşırtmadı.

Maraşlı'nın Mahur ve Celal'i liderliğe çengeli taktı! Alev Alev'in Çiçek ve İskender'i yakın takipte! 8

Listenin ilk sırasında 3.898.063 iletiyle Maraşlı dizisinin Mahur ve Celal’i geliyor. ATV’de yayınlanan dizide Alina Boz Mahur’a, Burak Deniz de Celal’e hayat veriyor. Alina Boz ve Burak Deniz’in arasındaki uyun son zamanların en başarılı dizi çiftlerinden biri olmalarını sağlıyor. Maraşlı reytinglerde de üst sıralarda gidiyor. Pazartesi akşamları yayınlanan dizi, son bölümüyle rakiplerini geride bırakarak birinci olmuştu.

Somera’nın araştırmasına göre nisan ayının en popüler ikinci ekran çifti Show TV dizisi Alev Alev’in Çiçek ve İskender’i. Çiçek ve İskender arasındaki aşk, sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Bu kadar çok konuşulmasının arkasında yatan faktör hiç kuşkusuz İskender’in büyük değişimi. Berker Güven tarafından canlandırılan ve kötü bir karakter olan İskender ilk bölümlerde nefret ediliyordu. Ancak Hazar Ergüçlü tarafından canlandırılan Çiçek’e olan aşkı İskender’i daha iyi bir insan haline getirdi. Bu da izleyicileri derinden etkiledi. Çiçek ve İskender 1.881.364 iletiyle listenin ikinci sırasında yer alıyor.

Maraşlı'nın Mahur ve Celal'i liderliğe çengeli taktı! Alev Alev'in Çiçek ve İskender'i yakın takipte! 9

Fox TV dizisi Sen Çal Kapımı’nın çifti Eda ve Serkan ise düşüşte. Sebeplerinden biri dizinin yaz tatiline girmesi. Eda ve Serkan’ı canlandıran Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in gerçek hayatta da sevgili olduklarının ortaya çıkması diziye yaramış, daha çok konuşulmasını sağlamıştı. Eda ve Serkan çifti 1.624.440 iletiyle listenin üçüncüsü oldu.

Dördüncü sırada Alev Alev dizisinin bir başka çifti, Rüya ve Ömer var. Dilan Çiçek Deniz ve Cihangir Ceyhan tarafından canlandırılan karakterler geçen hafta yayınlanan bölümde nihayet birbirine kavuşmuş, evlenmişlerdi. Rüya ve Ömer çifti hakkında nisan ayı boyunca 1.385.195 ileti paylaşıldı.

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur’un fenomen çifti Efsun ve Yamaç da düşüşte. Damla Sönmez ve Aras Bulut İynemli’nin canlandırdığı Efsun ve Yamaç çifti 1.361.311 paylaşımla son sırada yer aldı.