Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Nazan Kesal dikkat çekiyor

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Nazan Kesal dikkat çekiyor

tarafından ker_def

-fazilet-hanim-ve-kizlari-basliyor-8803985

Bu panter, puma, kaplansı anneler, çocuk yaştaki kızlarını bir kariyere doğru iterken (ille eğlence dünyası olmak zorunda değil, sınıf atlama yolunda bir evlilik de olabilir) ellerinden paralarını alıp, ününden de sonuna kadar yararlandıkları için kuşku uyandıran ve alay konusu olan kişiler. Çocuklarının gençliğini, çocukluğunu çalmakla suçlanıyor ve ileride yaşayacakları tüm mesleki ve duygusal sorunlarında sorumlusu olarak görülüyorlar. Ama belki de bu işler göründüğü kadar basit değildir.

Fazilet Hanım’ın iki kızı var. Bir kenar mahallede yaşıyor. Bu sefaletten kurtulmanın anahtarının ise yetenekleri sınırlı olmasına karşın küçük kızı Ece’nin (Afra Saraçoğlu) güzelliğinde olduğunu düşünüyor, yatırımlarını bu doğrultuda yapıyor.

Fazilet Hanım tam bir kontrol delisi. Ne giyilecek, ne çıkarılacak, nasıl gülünecek, nasıl bakılacak o biliyor. “Pembe allık, sedefli far sürülecek.” Onun talimatlarına uyulması gerekiyor.

Fazilet Hanım elbette çocuklarını bir yola doğru sürüklerken aslında kendi hayalini kurduğu dünyayı hedefliyor. Şan, şöhret, zenginlik, saygınlık artık neyi istiyorsa bu deneyimi vekâleten yaşıyor. Kendi pişmanlık ve hayal kırıklıklarından biraz olsun kurtulmasının yolu kızının onun adına hayallerini gerçekleştirmesinden geçiyor.