Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Nazan Kesal dikkat çekiyor

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Nazan Kesal dikkat çekiyor

tarafından ker_def

fazilethanimvekizlari

Bakmayın siz onun pençelerini çıkartmasına temelinde güvensiz ve yeniktir aslında. Biz kendine güveni olmayan insanların ürkek ya da utangaç olduğunu sanırız ama aslında kendine en fazla bağıranlar kendilerine en az güveni olanlardır. Fazilet Hanım, en az bizim kadar iyi olduğunu ve hatta bizden çok daha iyi olduğunu her an ispatlamak zorunda. Çocuklarını kendisinin uzantısı olarak gördüğü için de onların başarısını kendi başarısı gibi sahipleniyor. Bu yüzden en iyi, en güzel, en yetenekli kız onun kızı.

Değerini onaylatmanın yolu da sürekli çocukları rekabet ortamlarına sokmaktan geçiyor haliyle. Kris Jenner’dan önce Dina Lohan vardı, ya da ülkemize baktığımızda Emral Avşar. Hırslı yıldızların arkasında en az onlar kadar hırslı anneleri olduğu bilinen bir durum.

Fazilet Hanım çocuklarını başkalarıyla kıyaslamadan yapamaz. Fazilet Hanım için kızım şarkı söylemeyi seviyor demek yetmez, O Ses Türkiye’yi kazanmış olması lazım mesela. Kızım oyunculuk yapıyor diyemez, başrolde oynaması lazım. Kızının başarılı olması da yetmez, herkesin bunu bilmesi, bunun hakkında konuşması gerekir.

Ailenin tüm zamanı, bütçesi her şey yıldız adayı için harcanır. Bu hedeflere erişme uğruna eğitim askıya alınabilir, evde yemek olmayabilir, diğer çocuklar görmezden gelinebilir. Örneğin Fazilet Hanım’ın Hazan (Deniz Baysal) adında bir başka kızı da var. Ama Hazan onun önceliği değil.