Ana sayfa Dizi Haberleri Fi dizisi oyuncularının 5 soruya, 5 yanıtı!

Fi dizisi oyuncularının 5 soruya, 5 yanıtı!

tarafından ker_def

fi-berrak

BERRAK TÜZÜNATAÇ

“Özge’nin gerçekliğin manipüle edilmesiyle olan derdi bende de var.”

1- Özgün bir Türk eseri olmasının yanı sıra karakterlerin hepsinin her çok önemli ve hikâyenin akışında etken olması, oyuncu arkadaşlarım ve internete yapılıyor olması diyebilirim.

2- Bütün karakterlerin hem birbirleriyle olan bağları, birbirlerinin hayatlarına olan etkileri hem de bir şekilde birbirlerinin tekâmül süreçlerine etki ediyor olması.

3- Özge’nin adalet duygusu ve gerçeğin, manipüle edilmiş gerçekle olan derdi bende de olan bir şey. Farklı olarak ben Özge kadar hayatımı buna adamayıp biraz dünyanın kendi adaleti üzerine bırakmaya, zamanla belli şeylerin ortaya çıkacağına inanan biriyim. Özge bu konuda sabırsız, çok daha tutkulu ve bu onun varoluş sebebi. Asla tahammülü yok ve her şey hemen ortaya çıksın isteyen biri.

4- Gerçeklik, Hak, Ateş.

5- Şu anda motivasyonu çok yüksek bir ekiple, büyük heyecan duyduğumuz bir şeyi yapmaktayız. Hem heyecanlıyım hem şükran doluyum. Umarım bu enerjimiz gerçekten dönüşür, görülür, ulaşır ve iyi olur. Umarım dizi ve film sektöründe çalışan, yaratıcı meslekler yapan; yazar, senarist, yönetmen, kostüm tasarımcısı herkes için kendi potansiyellerini yansıtabilecekleri ve kreatif tatmin yaşayabilecekleri proje sayısı artar. Umarım bizim bu enerjimiz, hevesimiz seyirciye de güzel bir şekilde geçer.