Ana sayfa Dizi Haberleri Fi dizisi aslında bir Can Manay dizisi!

Fi dizisi aslında bir Can Manay dizisi!

tarafından ker_def

Fi dizisi aslında bir Can Manay dizisi! 7
60 DAKİKA AVANTAJI

Fi’nin avantajını iyi kullandığı konulardan birisi de süresi. 60 dakika olması dizinin temposuna çok şey kazandırmış. Bu nedenle yeni dizi, TV’de insanı adeta esir alan dizilerden farkını ortaya koyma konusunda başarılı. Uzun dizilerde sık sık gördüğümüz tempo sorunu Fi’de kendisini fazla hissettirmiyor.

Dizilerin süresi en fazla 60 dakika olmadığı sürece dizi sektörümüzün ivme kazanamayacağı aşikar. Bu zaafımızı Fi ile daha net görmüş olduk.120-150 dakikalık diziler uluslararası arenadaki gerçek yerimizi alma konusunda önümüzdeki en büyük engel. Uzun dizilerle adından daha fazla söz ettirecek dizi projelerini geciktirmekten başka bir şey yapmıyoruz yani.

Fi’nin dikkati çeken yönlerinden biri de RTÜK baskısını üzerinde hissetmemesinden dolayı erotik sahnelerinin cüretkarlığı… Repliklerdeki küfürler Türk izleyicisinin bugüne kadar duymadığı türden… Evet, küfür de hayatın içinde var ama biz bu ülkede yaşayan insanlar olarak biliyoruz ki her şeyin suyunu çıkarmasını maalesef iyi biliyoruz. İnşallah erotizmin ve de küfürlü diyalogların suyu çıkarılmaz.