Ana sayfa Dizi Haberleri Fi dizisi aslında bir Can Manay dizisi!

Fi dizisi aslında bir Can Manay dizisi!

tarafından ker_def

Fi dizisi aslında bir Can Manay dizisi! 7

Evet, Fi’de erotizmin izleyiciyi yakalama konusunda bir çapa gibi kullanıldığı açık. Bu durumun Türkiye’de bir karşılığının olduğunu biliyoruz. Bununla birlikte Fi’yi sadece erotik bir dizi olarak görmek doğru olmaz. Ama dizideki neredeyse tüm güzel kadınların Can Manay’ın çekim alanında yer alması dikkatlerden kaçmıyor. 3 bölüm gösterdi ki daha çok güzel kadın karakterin yolu Can Manay’ın yatağından geçecek!

Dizide Ozan Güven’in canlandırdığı karakterden başka ilginç ve renkli bir karakterin olmadığını söylersem diziye haksızlık etmiş olmam diye düşünüyorum. En azından üç bölüm için bunu kolayca söyleyebilirim. Bundan sonra olaylar nasıl şekillenecek dizide neler olacak göreceğiz. Fi gibi psikolojik ve gizem tarafı da olan bir projenin bundan sonraki bölümlerinde ilginç karakterler konusunda sürpriz yapması gerekiyor gibi geldi bana.

Fi’nin rejisi ve görsel kalitesi kendini belli ediyor. Süre 60 dakika olunca sahnelere daha bir özenilmesi lüksü kendisini belli ediyor. Yönetmen Mert Baykal, Fi ile şansını iyi kullanmışa benziyor.

İnternet mecrası Fi’nin öncülüğünde yeni diziler, ilginç senaryo ve oyunculuklara gebe olduğunu gözler önüne serdi. Saatler süren, hikaye olarak birbirinin tekrar eden, tempo sorunu yaşayan işlerden sıkılanlar için önümüzde hatırı sayılır bir alternatifin olması izleyicinin kazancı olacak.

Şadan Kaba – Medyabey-Milliyet Blog