Ana sayfa Dizi Arşivi Fi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Fi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Fi, Azra Kohen isimli yazarın Fi, Çi ve Pi isimli eserlerinden uyarlanan bir psikolojik gerilim internet dizisi. Puhutv üzerinden yayınlanan dizinin senaryosunu Nükhet Bıçakçı yazdı. Dizinin yapımcılığını Ay Yapım, yönetmenliğini Mert Baykal üstlendi. Dizinin başrollerini Ozan Güven ve Serenay Sarıkaya paylaştı. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren oldukça sevilen ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizi psikolojik gerilim türünde. Oyuncuların karakterlere yansıttığı başarı ise ayrı bir önem konusu. Cem Yılmaz, Songül Öden, Özge Özpirinççi, Burak Sergen gibi sevilen isimlerin konuk oyun olarak dizide yer aldı.

İnternet ortamında ilgiyle karşılanan ve final yaptıktan bir süre sonra Show TV ekranlarında her hafta yayınlanan Fi dizisi reytinglerde beklenen ilgiyi görmedi. Yazar Azra Kohen, üçleme eseri “Fİ Çİ Pİ”NİN dizi olarak çekilmesi konusunda anlaştığı Ay Yapım’a eserlerinin sözleşmeye aykırı kullanıldığının tespiti için dava açması gündem oldu.

Fi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:

Kanal: Puhu TV-Show TV

Yapımcı: Ay Yapım-Kerem Çatay

Türü: Aşk-Gerilim

Yayın Tarihi: 31 Mart 2017

Bitiş Tarihi: 9 Mart 2018

Sezon Sayısı: 2

Mekan: İstanbul

Bölüm sayısı: 22

Süresi: 60 Dakika

Müzik: Cem Öğet

Başrol: Ozan Güven, Serenay Sarıkaya

Oyuncular: , Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi, Tülay Günal, Osman Sonant

Senarist: Nükhet Bıçakçı

Yönetmen: Mert Baykal

TÜM HABERLER

‘Fi’ dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Fi dizisiyle ilgili tüm haberler için tıklayın…

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Twitter: https://twitter.com/ayyapim

Facebook: https://www.facebook.com/ayyapim

Instagram: https://www.instagram.com/fidizisi/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCLy4nZhqX8UTlM0hTeqQXbw

Resmi internet sayfası: https://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/fi/2208

HİKAYESİ

Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen… Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır. Estetik anlamda kusursuzluğu temsil eden Fi, bir ölçü olarak dizide de karşınıza çıkıyor. Herkesin kendi kusursuzluğunun, kendi mükemmel aşkının peşinde olduğu dizi, psikiyatrist Can Manay ile genç ve güzel dansçı Duru arasında kurgulanmış.

Fi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

Can Manay karizmatik, çekici ve bir o kadar da gizemli bir adamdır. Bununla birlikte takıntılı ve istediği bir şeyi elde edene kadar peşini bırakmayacak kadar hırslı bir karakterdir. Günlük ilişkiler yaşamakta, kendisinden ve işinden başka hiçbir şeye gerçek anlamda değer vermemektedir. Kadınlar onun için cinsel objeler olmaktan öteye geçmez. Ta ki güzeller güzeli Duru ile karşılaşıncaya kadar…

Can, Duru’yu gördüğü anda ondan etkilenir ve genç kadının sevgilisi ile birlikte yaşadığı villanın karşısındaki villayı kiralar. Duru ile Deniz’in hayatına, ilişkilerinin derinliğine onların haberi bile olmadan sızarken tek amacı Duru ile Deniz’in ayrılmasını sağlamak ve Duru’ya sahip olmaktır. Duru ise her şeyden habersiz, yeni komşuları olan bu nazik ve hoş adamla yakınlaşmaya başlar. Bu yakınlaşma kısa süre içinde tehlikeli bir oyuna dönüşecektir…

MEKANLAR

Fi dizisinin ev sahneleri Çekmeköy’de, okul sahneleri ise Mimar Sinan Üniversitesi Bomonti Kampüsü’nde çekildi.

KARAKTERLER

Ozan Güven – Can Manay

Serenay Sarıkaya – Duru Durulay

Mehmet Günsur-Deniz

Büşra Develi – Bilge Görgün

Osman Sonant–Sadık Murat Kolhan

Tülay Günal- Eti

Berrak Tüzünataç-Özge

Fi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

ETKİLEYİCİ SAHNELER

‘Fi’ dizisinde birçok etkileyici sahne bulunuyor. Dizinin hayranları halen bu sahneleri youtube üzerinden izlemeye devam ediyor.

Ozan Güven’in Fi macerası…

Ozan Güven ve Serenay Sarıkaya’nın öpüşme sahnesi…

Dizide müzik hiç eksik olmadı… Sanat Okulunda Müzik Ziyafeti

JENERİK MÜZİĞİ

‘Fİ’ dizisinin jenerik müziği Cem Öğet imzalı…

TÜM BÖLÜMLER

Fi dizisi için youtube’da resmi bir kanal açıldı. Bu kanalda hem dikkat çeken sahneleri izleyebilirsiniz hem de fragmanları bulabilirsiniz.

Tüm bölümleri ise ancak Show TV’nin veye Puhu TV’nin internet sitelerinde izleyebilirsiniz. Show TV’den dizinin tüm bölümlerini izlemek için lütfen tıklayınız…