Ana sayfa Dizi Haberleri Fikret Kuşkan ile birlikte Bahar Şahin için ikinci bir Zalim İstanbul şansı belirdi!

Fikret Kuşkan ile birlikte Bahar Şahin için ikinci bir Zalim İstanbul şansı belirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında 2019 ile 2020 yıllarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde Bahar Şahin çok etkili bir oyunculuk ortaya koydu. Canlandırdığı Ceren karakteri ile izleyicileri duygusallığın zirvesine çıkartan oyuncu, karakterin hislerini ekrana yansıtması ile sosyal medyada çok konuşulan isimler arasına katıldı.

Bahar Şahin, Zalim İstanbul isimli dizi projesinde Fikret Kuşkan ile aynı seti paylaşma heyecanı da yaşamıştı. Genç oyuncu için yeniden Fikret Kuşkan ile sete çıkma şansı Rosa isimli sinema filmi ile gerçekleşti. Çekimlerde çok zorlandığını ifade eden Bahar Şahin, aynı Zalim İstanbul projesinde olduğu gibi duygusallığı yüksek sahnelerde yer aldı.

Bir töre cinayetinin anlatıldığı Rosa isimli sinema filminde kadın başrol olarak yer alan Bahar Şahin, 10 yıllık meslek kariyerinde en acı çektiği rolü canlandırdığını açıkladı. Oyuncunun sözleri hikayenin ne kadar duygusal olduğunu ve Bahar Şahin’i ne kadar derinden etkilediğini anlatıyordu.

Fikret Kuşkan ile birlikte Bahar Şahin için ikinci bir Zalim İstanbul şansı belirdi! 7

İmajını da yenileyen ve farklı hali ile de dikkat çeken Bahar Şahin, şunları söyledi: “Töre cinayetini anlatan bir hikayenin içindeyim. Töreye kurban giden bir kadını canlandırıyorum. Mesleğe 10 yıl öncesinden başladığımı var sayarsak, en acı çektiğim iş olabilir. Çünkü içinde bulunmak gerçekten acı çektiriyor bana. Tüm gerçekliği ile olayları yansıtıyoruz.”

Usta oyuncu Fikret Kuşkan ile yollarının 5 yıl önce kesiştiğini anlatan Bahar Şahin, hayatında olmasından da çok memnun olduğunu söyledi. Belçim Bilgin’in de hayatına dahil olduğunu ve onu çok sevdiğini anlatan genç oyuncu, birlikte çalıştıkları için de çok memnun olduğunu ifade etti.

Çok güzel 1 aylık çekim süreci içinde olduğunu anlatan Bahar Şahin, canlandırdığı karakterin kendisini ne kadar çok etkilediğini şu sözlerle ifade etti:

“Bir aydır korkuyla yaşıyorum, ölüm korkusuyla yaşıyorum. Gerçekten çok ağır, çok zor. Umarım, Ceylan’ın yaşadıklarını, şeffaf bir şekilde seyirciye aktarabileceğim. Çok zor şeyler yaşamış. Biz de bunu şeffaf bir şekilde çekmeye çalışıyoruz. Ben istiyorum ke erekler bizim kahramanımız olsun, sonumuz değil.”

Kadın cinayetlerinin bitmesini dileyen Bahar Şahin, Rosa filminin kendisini derinden etkilediğini bu sözleri ile ortaya koyuyor. Zalim İstanbul isimli dizi projesinde de yine zorlu sahnelerde izlediğimiz oyuncu, bir kez daha dramı çok derin olan bir kadın karakteri ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Bahar Şahin, dram projelerinin en çok aranılan genç kadın oyuncularından birisi olma halini de Rosa filmi ile pekiştirecek gibi gözüküyor. Filmin 2023 yılının Eylül ayında vizyona girmesi bekleniyor.