Ana sayfa Dizi Haberleri Sevda Erginci, Yeşilçam artistlerinden hangisine benzetildi?

Sevda Erginci, Yeşilçam artistlerinden hangisine benzetildi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sevda Erginci, genç yaşına rağmen rol aldığı önemli yapımlar ile kariyerinde adım adım ilerleyen etkileyici bir isim… Kadın başroller arandığında ismi ilk konuşulanlar arasında bulunan oyuncu, yetenekleri ve güzelliği ile hayranlarından büyük ilgi görüyor.

Milyonlarca kişi tarafından takip edilen oyuncu, yurt dışında da tanınıyor ve her projesi ses getiriyor. Sevda Erginci şimdilerde Elkızı isimli Fox TV dizisinin başrolünde yer alıyor. Ezo isimli karaktere hayat veren oyuncunun güçlü kadın imajı çizdiği bir yapım olması diziyi öne çıkartan bir detay oldu.

Cumartesi akşamları yayınlanmaya başlanan Elkızı dizisinde İsmail Ege Şaşmaz ile başrolü paylaşan oyuncu, geçen sezon da yine rol arkadaşı ile birlikte Uyanış Büyük Selçuklu isimli dizide yer almıştı.

Sevda Erginci, Yeşilçam artistlerinden hangisine benzetildi? 8

Sevda Erginci’nin küçüklüğünde yalnız kalan ve büyük zorluklar içinde yaşayan Ezo isimli karakterde başarılı bir oyunculuk sergilemesi hayranlarını memnun etti.

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu köşe yazısında genç oyuncuyu, Türk sineması olarak tarif edilen Yeşilçam’ın ünlü kadın oyuncularından Muhterem Nur’a benzetti. 1932 yılında Makedonya’da dünyaya gelen Muhterem Nur, Müslüm Gürses ile evliliği ile biliniyor. 1951 ile 2019 yılları arasında birçok sinema filminde rol alan Muhterem Nur, 2020 yılının Mart ayında yaşamını yitirdi.

Sevda Erginci, Yeşilçam artistlerinden hangisine benzetildi? 9

Sina Koloğlu, genelde gerilimli ve dram içeren dizilerde yer alan Sevda Erginci ile ilgili yorumu şöyle:

“Sevda Erginci, Yeşilçam zamanı Muhterem Nur’un genç kuşak örneği. Minyon, seyircinin ‘mahallemizin sevilen kızı’ muamelesiyle bağrına bastığı bir hali var. Hayranı çok. ‘Sevgili Geçmiş’le ‘Bundan sonra böyle roller’ mesajını vermiş ve nitekim ‘Elkızı’ ile yoluna devam etmiştir.”