Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Fikret Kuşkan’dan sonra El Kızı dizisine iki yeni oyuncu katıldı!

Fikret Kuşkan’dan sonra El Kızı dizisine iki yeni oyuncu katıldı!

tarafından ker_def

El Kızı isimli dizi yeni sezonda iddialı yapımlardan birisi olarak dikkat çekiyor. En son Fikret Kuşkan’ın diziye katıldığı duyurulmuştu. Çekimleri başlayan dizinin kadrosuna iki yeni isim daha geldi.

Çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan FOX’un iddialı projesi El Kızı’nın oyuncu kadrosuna Aşk ve Mavi dizisindeki başarılı performansları ile büyük beğeni kazanan Alayça Öztürk ve Nur Yazar katıldı. Alayça Öztürk, Aşk ve Mavi dizisinde Safiye karakterine hayat vermişti. Bir Zamanlar Çukurova’da Jülide olarak izlediğimiz oyuncu, son olarak ise Masumiyet dizisinde Neva olarak izleyici karşısına çıktı.

Fikret Kuşkan'dan sonra El Kızı dizisine iki yeni oyuncu katıldı! 8

Yine Aşk ve Mavi  dizisinde rol alan Nur Yazar, Fatma karakterine hayat vermişti. Oyuncu son olarak Sevdim Seni Bir Kere isimli dizide bulunmuştu. Nur Yazar, 2 yıl aradan sonra yeniden setlere dönüş yaptı.

Fikret Kuşkan'dan sonra El Kızı dizisine iki yeni oyuncu katıldı! 9

Muğla’da çekimleri devam eden dizi, çocuk yaşta öksüz kalan Ezo isimli genç bir kızın, annesinin kaderini yaşamasını ve intikamını konu alıyor.

Ezo’nun acı dolu hayat hikayesini ekranlara taşımaya hazırlanan dizide Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Fırat Doğruloğlu, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper gibi başarılı isimler rol alıyor.

Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği El Kızı’nın, yönetmen koltuğunda Feride Kaytan otururken, dizinin senaryosunu Hilal Yıldız kaleme alıyor.
“Elkızı”, çok yakında FOX’ta.