Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat dizisine Savaşçı’dan transfer iddiası gerçek değil!

Teşkilat dizisine Savaşçı’dan transfer iddiası gerçek değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Teşkilat dizisinde yeni isimler ortaya çıkmaya başladı. Bu isimler arasında Gürkan Uygun, Hakan Boyav ve Lara Domaç ile anlaşma yapıldığına yönelik bilgiler bir süredir basında yer alıyor… Sosyal medya platformunda ise yeni bir iddia ortaya atıldı.

Savaşçı dizisinde Çiğdem Ülgen karakterine hayat veren Gaye Turgut Evin’in Teşkilat dizisinin kadrosuna katılacağı iddiası birçok dizi hayranını meraklandırdı. Ancak bu iddialar doğru değil. Savaşçı dizisinin 5. sezonu öncesinde hamile olduğunu öğrenen Gaye Turgut Evin, çeşitli sıkıntılar nedeniyle yapımda yer almamıştı.

Mayıs ayında kızı Eftalya’yı dünyaya getiren ünlü oyuncu, şimdilerde sosyal medya hesabında kızı ile güzel günlerini paylaşıyor… Gaye Turgut Evin, yeniden dizi setlerine dönmeyi ise düşünmüyor.

Teşkilat dizisine Savaşçı'dan transfer iddiası gerçek değil! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın konuyla ilgili haberini doğrulayan Gaye Turgut Evin, bir süre kızı Eftalya ile vakit geçirmek istiyor.

Ünlü oyuncu, “Yakın zamanda dizi düşüncem yok, biraz özleşeceğiz. Ama yeni güzellikler paylaşacağız. Güzel enerjilerinize bin teşekkür” diye mesaj paylaştı.

Gaye Turgut Evin’in yeniden dizilere dönmesini arzu eden hayranları, Eftalya bebeğin büyümesini bekleyecek.