Ana sayfa Dizi Haberleri Filiz şaka mı yapıyor, kafayı mı sıyırdı? Bizim Hikaye dizisinde ilginç diyalog!

Filiz şaka mı yapıyor, kafayı mı sıyırdı? Bizim Hikaye dizisinde ilginç diyalog!

tarafından zk zk

Fox TV’de ekrana gelen Bizim Hikaye dizisinin 56. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın oynadıkları dizinin yeni bölümünde, Barış’ın ölmüş olarak kayıtlara geçmesinden sonra, Filiz’in sigortadan yüklü bir para alabileceği ortaya çıkıyor.

Bu duruma en çok sevinen kişi Fikri olurken, Filiz’in tavrı ise şaşkına çevirecek.

Artık etrafında olup bitenlerden sıkılan Filiz, olayı biraz da ti’ye alarak sigortadan parayı alacağını söylüyor. Barış, Filiz’in bu kararına çok şaşırırken, evde onu en çok destekleyen kişi de Fikri olacak.

Filiz şaka mı yapıyor, kafayı mı sıyırdı? Bizim Hikaye dizisinde ilginç diyalog! 7

Yaşanan her olay karşısında dürüstlüğünü koruyan Filiz’in bu tavrı, Barış tarafından tepki görürken, Filiz, işi espriye vurup Barış’a daha da delirterecek şeyler söylüyor.

Eğlenceli bir bölümle gelecek olan Bizim Hikaye’de Filiz, gerçekten o parayı alacak mı?

İşte 56. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Kerem’in Nihal’in adamı olduğundan habersiz olan Barış kıl payı felaketten kurtulsa da, Kerem’le olan hesabını kolay kolay kapatmaya niyetli değildir. Bir yandan onunla uğraşırken, bir yandan da Nihal konusunda Merve’yi sıkıştırmaya devam eder. Ancak Merve’nin Barış ve Nihal için başka planları vardır. Bu sırada tüm aile onlardan gizli bir şekilde Hikmet’i bulmak için seferber olur ancak mesele Filiz’le Barış’tan gizlendikçe giderek büyür ve sonunda büyük bir felakete neden olur.