Ana sayfa Sinema FilmBox Extra Ekranlarında Keanu Reeves Rüzgarı

FilmBox Extra Ekranlarında Keanu Reeves Rüzgarı

tarafından ker_def

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde aksiyon ve gerilim ağırlıklı filmlere ağırlık veren FilmBox Extra, en parlak yıldızları, aksiyon, gerilim, heyecan dolu sürükleyici öykülerle birleştiren filmlerle serüvenin temposunu ekranlara taşıyor.

Yılsonunda sinemaseverlerle buluşması planlanan The Matrix serisinin yeni filmi ve John Wick film serisiyle tüm dünyanın gönlünde taht kuran Keanu Reeves, bomba gibi üç filmiyle FilmBox Extra ekranlarında Şubat ayında kış gecelerine heyecan katıyor.

Yanlış Kapı (Knock Knock) – 15 Şubat Pazartesi Saat: 23:25 / Pazartesi gecesi ekranlara gelecek filmde Keanu Reeves’e iki güzel Latin aktris, Küba doğumlu Ana de Armas ve Şili’li Lorenza Izzo eşlik ediyorlar. Filmin heyecan dolu öyküsü, evinde tek başına sakin bir hafta sonu geçiren aile babası Evan’ın kapısının, iki güzel kadın tarafından çalınmasıyla başlıyor. Bu iki kadın, göründükleri gibi masum değildir ve Evan kendini bir anda tehlikeli bir oyunun içerisinde bulacaktır.

John Wick – 17 Şubat Çarşamba Saat: 19:45

Yanlış kişilere kapıyı açmak kadar, yanlış adama çatmak da hayatınızı bir anda heyecan dolu bir hale getirebilir. 17 Şubat Çarşamba gecesi, Keanu Reeves’in oyunculuğuyla dünya çapında fenomen haline gelen bir serinin ilk filmi ekranlarda olacak. Filmin öyküsünde “tetikçiler loncasının” en yetenekli üyesi John Wick, emekliliğinin tadını çıkarırken karısının yakalandığı amansız hastalıkla büyük bir üzüntü yaşamıştır. Eşinin vefatından sonra en değerli varlığı ve can yoldaşı, köpeğidir. Ancak evine dalan üç gangster, köpeği öldürür. Gangsterlerden biri, mafya babası Viggo Tasarov’un oğlu Josef Tasarov’dur ve John’un daha önce birlikte çalıştığı bir adamdır. Artık kaybedecek hiçbir şeyi de kalmayan John Wick’in tek istediği intikamdır ve New York sokaklarında düşmanlarıyla nefes kesen bir kovalamacanın içine girer.

Replikalar (Replicas) – 20 Şubat Cumartesi Saat: 19:45

Cumartesi gecesi ekranlara gelecek filmin öyküsünde, Keanu Reeves işine ve ailesine tutkuyla bağlı, başarılı nörobilimci William Foster’i canlandırıyor. Emeklerinin karşılığını almak için uğraşan bilim adamı büyük bir proje üzerinde çalışmaktadır. Bir insan zihnini başarılı bir şekilde bilgisayara aktarabilmenin eşiğindeki adamın dünyası, ailesinin hayatını kaybettiği bir trafik kazası ile altüst olur. Onları diriltmek için çaresizce uğraşan Foster, ailesinin klonlarını yaratmak için meslektaşı Ed Whittle ile çalışmaya başlar. Ancak kaybettiği 4 kişilik ailesinden yalnızca 3 kişiyi geri getirebilme şansı olduğunu anladığında büyük bir karar vermek zorunda kalacaktır.

FilmBox Extra izlemek isteyen sinema severler, kanala VodafoneTV 16. Kanal ve Türksat KabloTV 337. Kanal üzerinden ulaşabiliyor. FilmBox Extra içeriklerine ayrıca, FilmBox Live websitesi ve uygulaması kullanılarak bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor.

SPI International, FilmBox’un yanı sıra Türkiye’de yayın yapan diğer kanallarıyla da kaliteli yapımlar sunuyor. SPI International bünyesinde, ülkemizin yanı sıra 25 ülkede 30 milyon kişiden oluşan geniş bir abone kitlesine ulaşan FilmBox, popüler TV dizileri, gişe rekorları kıran Hollywood filmleri, yılların eskitemediği klasikler gibi farklı türlerde içerik sunuyor. SPI International kanalları arasında, canlı karşılaşma heyecanı da sunan dövüş sporu kanalı FightBox, adrenalin sporu yarışmalarını ekrana taşıyan Fast&FunBox, ödüllü belgeseller sunan DocuBox, dünyanın ilk HD moda kanalı olan FashionBox yer alıyor.