Ana sayfa Sosyal Medya Final ihtimali güçlenen Yeni Hayat dizisinden müjde geldi!

Final ihtimali güçlenen Yeni Hayat dizisinden müjde geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Yeni Hayat dizisinin final mi yapacağı yoksa devam mı edeceği konusunda izleyicilerin kafası karışıktı. Aslında sadece izleyicilerin değil Kanal D yetkililerinin de kafasının karışık olduğu biliniyordu.

Dizi için önce 8. bölümde final kararı verildi. Sonra geri adım atıldı ve diziye şans tanındı. Reytingler önceki hafta yükseldi ama bu hafta düştü. Yani Yeni Hayat dizisi için sıkıntılı süreç bitmemişti. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu ise köşe yazısında net bir şekilde dizinin devam edeceğini yazdı.

Koloğlu, “Yeni Hayat Devam” başlığını attığı yazısında şu detayı verdi: “Dizi devam edip etmeme konusunda tereddütlüydü. Son bölüm tatmin etti ve devam kararı verildi. Merak uyandıran hikayesi ve oyuncu kadrosuyla bu sezonun iyilerinden…”

Bu mesajın ardından sosyal medyada izleyiciler bir hayli umutlandı. Ancak kanalların reyting ve reklam odaklı çalıştıkları da unutulmamalı. Yeni Hayat dizisi için şimdilik tehlike geçmiş gibi duruyor. Peki dizide neler oluyor?

Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk’un rollerini iyice içselleştirdiğine tanıklık ediyoruz. Her hafta hikaye daha da gergin ve ilgi çekici bir hal alıyor. Adem ve Nevin karşı karşıya geliyor! Nevin, şüphelerinin arkasında durarak Adem’e Yasemin’in ona aşık olduğunu söylüyor.
Nevin ve Adem, Yasemin yüzünden karşı karşıya geliyor. Adem ise Nevin’in söylediklerini kabul etmeyerek Nevin’i ikna etmeye çalışıyor. Nevin, Adem’in söylediklerine inanacak mı?

İşte Yeni Hayat dizisinin 8. yeni bölümü öncesinde yayınlanan yeni fragman: