Ana sayfa Dizi Haberleri Alev Alev dizisinin yayın tarihi belli oldu! Hazar Ergüçlü böyle paylaştı…

Alev Alev dizisinin yayın tarihi belli oldu! Hazar Ergüçlü böyle paylaştı…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Netflix’te ‘Alevlerin Ardından’ ismiyle yayınlanan Fransız dizisini izleyenler biliyor ama henüz hiç bir fikri olmayanlar için uyarlama olan Alev Alev dizisi, özellikle ilk bölümleriyle izleyiciyi sarsacak. Gerçek hikayesi 1897 yılında bir kermeste yaşanan dehşet bir yangında 120 kadının ölümüyle ortaya çıkan bir trajedi aslında. Yangından sağ kurtulan 3 kadının çarpıcı hikayesi ele alınıyor.

Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz’in başrolünde oynadıkları ve Show TV’de yayınlanacak olan Alev Alev dizisinde de benzer bir yangın sahnesi yaşanacak. Tanıtımlarda bu sahneyle ilgili görüntüleri izledik. Çarpıcı bir sahneyle birlikte izleyici, 3 kadının hayat hikayelerine yoğunlaşacak.

Orjinal diziyle ne kadar benzerlik gösterecek izledikçe göreceğiz ama 3 sevilen ve başarılı kadın oyuncunun omuzlayacağı dizi, bir kadın mücadelesini de gözler önüne serecek. Diziyle ilgili olarak şimdiden meraklı bekleyiş başladı. Yayın tarihi ise kısa bir süre açıklandı. Dizi 5 Kasım Perşembe günü ilk bölümüyle ekranda olacak…

Geçtiğimiz günlerde başrol oyuncularının yer aldığı dizinin afişi de yayınlandı. Tanıtım ise bir süredir ekranda yer almakta. Ay Yapım imzalı dizi için geri sayım da başladı.

“Bugüne kadar yapılan kadına şiddet hikayelerinin aksine farklı anlatım tarzı ve görsel diliyle seyirciyi ekrana kilitleyecek” sloganıyla sunulan dizinin yönetmenliğini Ahmet Katıksız yaparken, senaryosunu da Burcu Görgün Toptaş yazıyor.

Kadrosunda ayrıca Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay’ın da yer aldığı diziyle ilgili heyecanını Hazar Ergüçlü instagram sayfasından paylaşmış.

Oyuncunun tek bir cümleyle heyecanını anlatmaya çalıştığı paylaşımında dizinin yayın tarihi de yer alıyor…

Çokkk heyecannn ???????????? @ayyapim @alevalevtvdizi @showtv