Ana sayfa Dizi Fragmanları Final kararı alınan atv dizisinde işler karıştı!

Final kararı alınan atv dizisinde işler karıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan İkimizin Sırrı isimli dizi, sezona erken başlayan yapımlardan birisi oldu. atv’nin yeni stratejisi gereği Eylül ayında rakip diziler başlamadan önce İkimizin Sırrı yaz döneminde izleyicilerle buluştu.

Aras Aydın ve Leyla Feray ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi dram yüklü bir hikaye ile geldi. İzleyicilerin ilgisini çekmesi beklenen güçlü bir hikaye ve iyi oyunculuk performanslarına rağmen İkimizin Sırrı yeterince ilgi toplayamadı.

Yargı dizisinin güçlü çıkışı ve Teşkilat’ın da ekranlara geri dönüşü ile reytingleri iyice düşen İkimizin Sırrı için atv final kararı verdi. Bu karar izleyicileri adeta çıldırttı. Sosyal medyada atv’nin kararına yönelik birçok eleştiri paylaşımı yapıldı. Dizinin devam etmesi yönünde bir etiket üzerinden kampanya da düzenlendi. Final kararından geriye dönüş çok zor gözüküyor. Bazı dizi hayranları gün değişikliği yapılarak dizinin devam etmesini de öneriyor. Ancak atv’nin kararının değişmesi beklenmiyor.

8 bölüm yayınlanan diziden geriye sadece 2 bölüm kaldı. 3 Ekim Pazar akşamı İkimizin Sırrı dizisinin 9. yeni bölümü yayınlanacak.

Hikayede işler fazlasıyla karıştı. Alp ile Neva’nın yakınlaşması izleyicileri mutlu edecek. Ancak Alp’in vurulması her şeyi değiştirecek. Neva’nın kollarında Alp ölümle pençeleşiyor.

Dolunay Soysert, Tülay Günal, Bestemsu Özdemir, Ceyhun Mengiroğlu gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizinin final bölümü ise 10 Ekim Pazar akşamı saat 20.00’da yayınlanacak.