Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde ihanet ortaya çıkıyor, her şey değişiyor!

Yasak Elma dizisinde ihanet ortaya çıkıyor, her şey değişiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Yasak Elma dizisinin 114. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Dizide Çağatay’ın Yıldız’ı aldatma durumu beşinci sezona damgasını vurdu.

Berk Oktay’ın canlandırdığı Çağatay karakteri senaryoda öne çıktı. Biran Damla Yılmaz da Kumru karakteri ile hikayeye etkili bir giriş yaptı. Çağatay ve Kumru’nun yasak aşkı ise Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız için büyük bir şok oldu.

Ender ile Yıldız ortaklığı devam ederken, Çağatay’ın yasak aşkını gözleri ile gören Yıldız’ın ne karar alacağı merakla bekleniyor. Dizide naif bir karakter olan Yıldız’ın bu aldatma olayından sonra çok farklı bir kimliğe bürünmesi ihtimali de var.

Beşinci sezonda hikiyaye Doğan karakteri ile katılan Murat Aygen de öne çıkan bir performans sergiliyor. Ender ile yakınlaşmaya çaba harcayan Doğan, kızı Kumru’nun yasak aşkını da öğreniyor ve Çağatay’a ders vermek için harekete geçiyor.

Yasak Elma dizisinin 4 Ekim pazartesi akşamı yayınlanacak olan 114. yeni bölümünde ihanet ortaya çıkacak. İşte ilk görüntüler: