Ana sayfa Sosyal Medya Selen Öztürk, Fox TV’nin yeni dizisiyle setlere geri dönüyor!

Selen Öztürk, Fox TV’nin yeni dizisiyle setlere geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1980 yılında İzmir’de dünyaya gelen Selen Öztürk, yer aldığı projelerle hayranlarını mest eden isimlerden birisi oldu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı mezonu olan oyuncu, uzun yıllardır setlerde yer alıyor.

2002 yılından bu yana yapımlarda görmekte olduğumuz Selen Öztürk, Karayılan dizisindeki Asiye karakteri ile başladığı dizi setlerinde Muhteşem Yüzyıl’da Gülfem Hatun olarak dikkat çekti.

Benim Adım Gültepe, Hatırla Gönül, Payitaht Abdülhamid gibi dizilerde de izlediğimiz oyuncu, son dönemde Azize, Atiye ve Çocukluk isimli yapımlarda bulundu. Geçen yıl yayınlanan Çocukluk dizisinde Gülay karakteri ile Fox TV’de izlediğimiz oyuncu, yine aynı ekranda yayınlanacak yeni dizi için anlaşma yaptı.

Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın başrolünde yer aldığı ve ilk olarak İmkansız ismi ile tanınan dizi için çalışmalar devam ediyor. Dizinin ismi de değiştirilecek. Oasis dizisinin uyarlaması olarak yola çıkan yeni Fox TV dizisi için etkileyici bir kadro ile anlaşma sağlandı.

Başrollerin yanı sıra; Bülent Şakrak, Nezaket Erden, Elçin Altamgüç, Berk Yaygın, Beren Gençalp, Salih Demir Ural, Zeyno Asya Orçin ve Emir Kaan Özkan gibi isimler kadroda yerlerini aldı.

Geçen sezon Maraşlı dizisinde çok iyi bir iş çıkartan yönetmen Arda Sarıgün yeni dizi için yoğun bir çalışma yürütüyor. Senaryosunu Özge Aras’ın uyarladığı, travmatik bir çocukluk geçirmiş olan genç bir kadınla, eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir adamın umut dolu karşılaşma hikayesi çok yakında Fox TV’de izleyicilerle buluşacak.

Selen Öztürk de geçen sezon kısa bir süre yer aldığı Çocukluk dizisinden tam bir yıl sonra farklı bir karakter ile yeniden Fox TV’de hayranlarının karşısına çıkacak.