Ana sayfa Dizi Haberleri Final kararı alınan Fox TV dizisinde büyük gerginlik çıktı!

Final kararı alınan Fox TV dizisinde büyük gerginlik çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV, yeni sezon için çok iddialı diziler hazırladı. Bu yapımlardan birisi de Uzak Şehrin Masalı oldu… Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar ve Begüm Birgören’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni sezonda çok iyi bir çıkış yapması bekleniyordu.

Kars’ta çekilen dram hikayesine olan ilgi ilk 3 bölümde fazla olmayınca Fox TV tarafından bir dizi kararlar alındı. Uzak Şehrin Masalı dizisinin 5. bölüm itibari ile final yapacağı ortaya çıktı. Ardından ise dizinin perşembe gününe alındığı ortaya çıktı. Hem günü değişen hem de final kararı verilen dizinin setinde yaşanan gerginlik ise dikkatleri çekti.

Dizinin setinden gelen haberlere göre Barış Kılıç ile yönetmen Mustafa Şevki Doğan arasında gerginlik yaşandı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın iddiasına göre ikilinin bu atışması küfürleşmeye kadar vardı.

Barış Kılıç’ın yönetmenin üzerine yürümesi üzerine Timur Acar’ın araya girerek bir kavga çıkmasını engellediği belirtiliyor. Dizinin setinde yaşanan bu gerginlik, ekibin huzurlu bir çalışma ortamı bulamadığını da gösteriyor.

Uzak Şehrin Masalı dizisi 7 Ekim’de 4. bölümü ile ekranda olacak. 14 Ekim’de ise dizi final bölümü ile izleyicilerine veda edecek.