Ana sayfa Dizi Fragmanları Final kararı alınan Kalp Yarası dizisi sona doğru adım adım ilerliyor!

Final kararı alınan Kalp Yarası dizisi sona doğru adım adım ilerliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalp Yarası isimli atv dizisinin final kararının alınmasına izleyiciler çok üzüldü. Dizinin hayranları bir süredir sosyal medyada atv’nin bu kararından vazgeçmesi için paylaşımlar yapıyor. Ancak dizinin reytinglerinin düzelmesini uzun süredir bekleyen atv’nin kararından dönmesi biraz zor gözüküyor.

Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Şenay Gürler gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı diziden en son Mahir Günşıray ayrılmıştı. Ayrıca diziye son olarak da Nilsu Berfin Aktaş Pınar karakteri ile dahil oldu.

Dizinin hikayesinde sona doğru adım adım gidilirken, izleyiciler de Ayşe ve Ferit’e ne olacağını merak ediyor. Yağmur Tanrısevsin ile Gökhan Alkan ikilisinin çok başarılı bir dizi çifti olması da dikkatlerimizden kaçmadı. İkili, farklı duyguların yaşandığı dizinin hikayesinde çok iyi bir ikili olarak başrolün hakkını verdi.

Kalp Yarası dizisinin 29. yeni bölümü de yine etkili sahnelerle devam edecek. Geriye sadece bölümün kaldığı Kalp Yarası dizisinin nasıl bir final yapacağını da hayranlar merakla bekliyor.

29. yeni bölümde; Ferit babasının katilini bulmaya çalışırken Ayşe, Sancakzade Konağı’nı yerinden oynatacak bir itirafta bulunur.

Konakta kontrolü sağlamaya çalışan Ferit, ağabeyini karşısına almaktan çekinmez. Sessiz telefonlar alan Vedia gizemli davranırken, onu rahatsız eden sır Yaman’ı paramparça eder.

Herkesin önce kendisiyle sonra da geçmişiyle yüzleştiği konakta gerçekler su yüzüne çıkacak mı?