Ana sayfa Dizi Haberleri Final kararı alınan Tövbeler Olsun dizisinde bir de ayrılık şoku!

Final kararı alınan Tövbeler Olsun dizisinde bir de ayrılık şoku!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamlarının eğlenceli dizisi olarak dikkatleri çeken, 25 bölümdür ekranda yer alan Tövbeler Olsun dizisi için final kararı alındığı ortaya çıktı. Erkan Can, Güven Kıraç ve İpek Tuzcuoğlu’nun başrollerinde yer aldığı TRT1 dizisi ekrana veda ediyor.

Ancak TRT1’i kutlamak lazım. Zira dizinin başından bu yana reytingleri düşük geldi. Ancak 2020-2021 sezonunun ilk yayınlanan yapımlarından olan Tövbeler Olsun 9 Ağustos 2020 tarihinde izleyicilerle buluşmuştu. Senaristliğini Hasan Kaçan’ın yaptığı, ilk bölümlerde Serdar Akar’ın da yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin farklı bir konsepti vardı.

Absürt komedi seven izleyicileri kendisine çeken, ancak ciddi reyting oranlarına erişemeyen Tövbeler Olsun, yine de TRT1’den büyük bir destek gördü. Projenin 32. bölüm itibari ile final yapacağını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Tövbeler Olsun bitmeden önce bir de ayrılık yaşanacak.

Son 7 bölümü kalan dizide Nazmiye karakterine hayat veren Seda Türkmen, finali görmeden diziden ayrılmış olacak. Oyuncunun rolü biteceği için 29. bölüm itibari ile Tövbeler Olsun isimli yapımdan ayrılacağı ortaya çıktı.

İşinde başarılı ancak fazlasıyla pinti olan mücevher imalatçısı ve aynı zamanda Horanta Holding’in yöneticisi Namzet Horanta’nın, pinti bir kişilikten cömertliğe dönecek olan hikayesini konu almaktadır. Bu değişim sırasında, “hatme çiçeğim” diye seslendiği karısı Latife ve oğulları Sinan ve Buğra’yı da etkilediğini fark eder.