Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova izleyicisinin içinin yağları eridi resmen! Ayrılık vakti geldi!

Bir Zamanlar Çukurova izleyicisinin içinin yağları eridi resmen! Ayrılık vakti geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, dün akşam 83. bölümüyle ekrana geldi. Dizide bir süredir çözülmesi beklenen bir başka düğüm de hızla dağılmaya başladı! Esra Dermancıoğlu’nun hayat verdiği Behice’nin gerçek yüzü ortaya çıkıyor artık! Yılmaz’ın ölümünden sonra miras peşine düşen Behice’nin yaptıkları ve sözleri Müjgan’ı şaşkına çevirdi.

Behice, Gülten ve kocasını zorla çıkarttırdığı konağa yerleştikten sonra olmadık tavırlar sergilemeye başladı. Çiftlikte huzursuzluk çıkarması, Züleyha’ya hakaret etmesi sonrasında Demir’den çok sert bir karşılık alan Behice, gözleri yaşlı Müjgan’a dert yanmaya başladı.

Ancak Müjgan’ı şaşkına çeviren sözleri karşısında da gerçek yüzünü yeğeni de gördü sonunda! Müjgan, oğlu Kerem Ali adına Yılmaz’ın 30 milyon bıraktığını, onu güvenceye aldığını, 21 yaşına kadar da paranın bankada kalacağını anlattı halasına.

Behice ise bu sırada “Ben ne olacağım” diyerek Müjgan’a yüklenmeye başladı. Üç kuruş parayla kendisine baktığı, marabaların içine bıraktığını söyleyerek durumundan dert yanarken Müjgan, halasının gerçekte nasıl biri olduğunu daha iyi anladı.

Bir Zamanlar Çukurova izleyicisinin içinin yağları eridi resmen! Ayrılık vakti geldi! 10

Bir Zamanlar Çukurova izleyicisinin içinin yağları eridi resmen! Ayrılık vakti geldi! 11

Şaşkınlıkla halasının sözlerini dinleyen Müjgan, Behice’nin sadece kendisini düşündüğünü farkedip “Ben seni ilk defa çok iyi anladım. Ben senin hep beni sevdiğini düşünüyordum. Her yaptığını benim ve oğlumun istikbalini düşündüğün için yaptığını sanıyordum” diyerek artık ona bakmak zorunda olmadığını söyledi.

Behice, ne yaptığını farketti ama gerçek yüzünü bir kez göstermişti! Müjgan, bundan sonra başının çaresine bakmasını söyleyip çıkıp giderken, Behice de kalakaldı!

Uzun süredir izleyicinin beklediği bir sahneydi bu. Müjgan’ın sonunda halasının yüzünü görmüş olması izleyiciyi de sevindirdi ve adeta içinin yağlarını eritti! Ancak tabii bununla bitmeyecek. Behice’nin daha önce eski eşlerini ve Hünkar’ı öldürmüş olduğu da biliniyor. Bu suçların da ortaya çıkacağı gün bekleniyor. Orada da çember daraldı ve Behice karakterinin diziden gitmesine de kısa bir süre kaldı.

Esra Dermancıoğlu’nun diziden ayrılacağı zaten biliniyordu. Behice’nin tüm yaptıklarının ortaya dökülmesiyle birlikte tutuklanıp cezaevine gitmesi bekleniyor dizide. Şimdiden bazı olayların çözülmeye başlaması da bu gidişin ayak sesleri…

İşte Müjgan ve Behice’nin 83. bölümdeki o konuşması ve gelen yorumlardan bazılar!

Bir Zamanlar Çukurova izleyicisinin içinin yağları eridi resmen! Ayrılık vakti geldi! 12

Bir Zamanlar Çukurova izleyicisinin içinin yağları eridi resmen! Ayrılık vakti geldi! 13