Ana sayfa Dizi Haberleri Biri TRT1 diğeri Star TV, iki diziden daha final haberi geldi!

Biri TRT1 diğeri Star TV, iki diziden daha final haberi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlarda diziler cephesinde yeni adımlar atılıyor, yeni yapımlar hazırlanıyor, çekimler sürüyor, oyuncular yeni anlaşmalar yapıyor. Özellikle de dijital platformların da artması ile birlikte dizi setleri de bir hayli hareketlendi. Ancak biten yapımlar da bu döngünün bir gerçeği…

Hem TRT 1 hem de Star TV birer dizisiyle ilgili final kararı aldı. TRT1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Tövbeler Olsun dizisi için verilen karar ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, TRT1, Tövbeler Olsun dizisini 32.bölüm itibariyle bitiriyor.

Güven Kıraç, Erkan Can ve İpek Tuzcuoğlu’nun başrollerinde yer aldığı absürt komedi dizisi Tövbeler Olsun, ekranın eğlenceli yapımlarından birisi. Ancak ilk başladığından bu yana yeterli izleyiciye ulaşamadı ve düşük reytinglerle de olsa yoluna devam etti. TRT1’in uzun süredir destek verdiği projenin de sona yaklaştığı ortaya çıktı.

Biri TRT1 diğeri Star TV, iki diziden daha final haberi geldi! 8

Şimdiye kadar 25 bölüm yayınlanan dizi 7 bölüm sonra yeni 32. bölüm itibari ile final yapacak. Bir diğer gelişme ise Star TV cephesinde yaşanmıştı. Kanal yeni dizisi Sol Yanım hakkında final kararı aldı.

Şimdiye kadar 11 bölümü yayınlanan dizi, ilk 8 bölümü perşembe akşamları, son 3 bölümü ise çarşamba akşamları ekrana gelerek geçti… Perşembe günleri ortalama reytingler tutturan dizi, çarşamba gününe alınınca izleyici kaybına uğradı ve 13. bölümde final kararı çıktı.

Biri TRT1 diğeri Star TV, iki diziden daha final haberi geldi! 9

Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin son 2 bölümü yayınlanacak. Dizi, 24 Şubat Çarşamba akşamı 13.bölümü ile birlikte final yapacak.