Ana sayfa Dizi Haberleri Final kararı, Gençliğim Eyvah hayranlarını çıldırttı!

Final kararı, Gençliğim Eyvah hayranlarını çıldırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında yaz aylarında başlayan Gençliğim Eyvah dizisinin final yapacağının ortaya çıkması büyük rahatsızlık yarattı.

Pazartesi akşamları yayınlanan dizi, reytinglerde rakiplerinin gerisinde kalmıştı. Cengiz Bozkurt ve Levent Ülgen’in başrollerinde yer aldığı komedi ve dramın iç içe geçtiği Gençliğim Eyvah dizisinin hatır sayılır bir izleyici kitlesi bulunuyor.

atv’nin diziyi 5 Ekim Pazartesi günü yayınlanacak olan 17. bölüm ile birlikte bitirme kararına sosyal medyada tepkiler var. İzleyiciler dizinin gün değiştirerek yoluna devam etmesi konusunda atv’ye mesaj yolluyor. “Lütfen diziyi bitirmeyin, her pazartesi sıkılmadan izliyoruz” diye yorum yapan dizinin hayranları, final kararına karşı tepkili…

Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca, Elif Doğan, Ekin Mert Daymaz, Burak Tozkoparan, Erdem Kaynarca, Bahar Süer, Kemal Uçar, İpek Çiçek, Ecem Atalay ve Beyti Engin gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizi için geri dönüş neredeyse imkansız…

Süreç Film tarafından hazırlanan dizinin 16. bölümü 28 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanacak. Bir sonraki 17.bölüm ile dizi ömrünü tamamlayacak.

İşte Gençliğim Eyvah dizisinin 16. bölüm fragmanı: