Ana sayfa Dizi Fragmanları Final yaklaştı, Oğlum dizisinde gerçekler açığa çıkıyor!

Final yaklaştı, Oğlum dizisinde gerçekler açığa çıkıyor!

tarafından ker_def

Show TV ekranında çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Oğlum dizisinde heyecanlı bir döneme girildi… Tuğrul’un katil olup olmadığı merak edilirken, İlyas’ın ona ne yapacağını da izleyiciler heyecanla bekliyor.

Çok etkili bir kadrosu bulunan, güçlü bir dram hikayesini de ekrana taşıyan Oğlum dizisi ne yazık ki reytinglerde yeterince ilgi görmedi. AY Yapım imzasını taşıyan dizinin düşük reytingleri nedeniyle sezon sonunda veda etmesi bekleniyor. Mayıs sonuna kadar sürmesi planlanan dizide sona doğru adım adım yaklaşılıyor.

Show TV’nin bir umut hikayesini anlatan Ay Yapım imzalı dizisi ‘Oğlum’un 12. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Melike’nin İlyas’a Tuğrul’a ne yaptığını sorduğu sahnede İlyas’ın tedirgin hali dikkat çekiyor. İlyas’ın Tuğrul’u öldürüp öldürmediği büyük bir merakla bekleniyor. Yeni bölümde Tuğrul gerçeği ortaya çıkacak.

Oğlum dizisi 12. bölüm fragmanında Tuğrul yaşamak için gerçekleri anlatmak durumunda…

Dizinin 11. bölümün final sahneleri ile bir hayli heyecanlı geçmişti. Sedef’e kendini affettirmek isteyen Bulut, sevdiği kadının peşini bırakmazken mahallede İlyas’la karşılaştı. İlyas, Bulut’a sert tepki gösterirken Bulut artık daha fazla kendini tutamadı ve Kaan’ın katilinin Tuğrul olduğunu söyledi.

Öfkeden gözü dönen İlyas, finalde Tuğrul’u kaçırarak olayların seyrini değiştirecek kritik bir hamle yaptı. Bir diğer çarpıcı gelişme ise Melahat’ın kardeşi Murat’ın Demet’in karşısına çıkması oldu. “Yeğenim senin yüzünden öldü!” diyen Murat’ın kin ve öfkeyle baktığı Demet’e ne yapacağı gerilimi yükseltti. Tuğrul’un başına silah dayayan İlyas ise iki seçenek sundu; ya Tuğrul gerçeği söyleyerek hapse girecekti ya da İlyas işini bitirecekti. Peki İlyas tetiği çekecek mi?

Oğlum’un proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız üstlenirken Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz’ın kalemi Gökçen Usta’nın rejisiyle buluşuyor. Oğlum’un oyuncu kadrosunda Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Nazan Kesal, Tuğçe Açıkgöz, Metehan Parıltı gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

‘Oğlum’ yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de!