Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı’nın yönetmeni ve yapımcısından Bir Küçük Gün Işığı dizisi geliyor!

Sefirin Kızı’nın yönetmeni ve yapımcısından Bir Küçük Gün Işığı dizisi geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranın unutulmaz dizileri arasına katılan Sefirin Kızı dizisinde ilk önce başrollerde Engin Akyürek ve Neslihan Atagül bulunuyordu. İkinci sezonun başlarında Atagül’ün yaşadığı rahatsızlık nedeniyle diziyi bırakmasının ardından Tuba Büyüküstün Sefirin Kızı dizisinin kadın başrolü oldu.

Nare ve Sancar’ın destansı aşklarının anlatıldığı dizi, ilk yayınlandığı dönemde büyük bir ilgi çekmişti. İzleyenleri adeta ekrana kilitleyen her bölümün ardından sosyal medyada da paylaşım patlaması yaşanıyordu. Uzun süredir ekranlarda olmayan Neslihan Atagül’ün dönüşü, hayranlarını da mutlu etmişti.

Engin Akyürek ile iyi bir ikili olan ve ekran uyumu yakalayan oyuncuların başrolüyle, Sefirin Kızı, reytinglerde de Star TV’nin yüzünü güldüren bir dizi oldu. Ancak ikinci sezonda düşmeye başlayan reytingler, Neslihan Atagül’ün yaşadığı rahatsızlık nedeniyle ayrılışıyla daha da düştü.

Sefirin Kızı'nın yönetmeni ve yapımcısından Bir Küçük Gün Işığı dizisi geliyor! 9

Kara Para Aşk dizisindeki partnerlikleri beğeni toplayan Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün, Atagül’ün diziden gitmesiyle Sefirin Kızı’nda yeniden buluşmuşlardı. Pek çok izleyici için bu özel buluşma, dizinin düşen reytinglerini de bir nebze topladı.

Sefirin Kızı dizisinin de yapımcısı olan NGM Medya, pek çok başarılı işe imza atıyor son dönemde. Yine çok konuşulacak bir projenin hazırlıklarında olduğu da bir süre önce öğrenildi.

Şu sıralar Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim’in yanı sıra yurt dışında çok büyük ilgi gören Kaderimin Oyunu ve BluTV’de yayınlanan Hayaller ve Hayatlar dizilerinin de yapımcısı aynı zamanda.

Sefirin Kızı'nın yönetmeni ve yapımcısından Bir Küçük Gün Işığı dizisi geliyor! 10

NGM Medya, bu kez de Bir Küçük Gün Işığı isimli yeni bir dizinin hazırlıklarına başladı. Diziyle ilgili çok fazla bilgi yok. Fakat yapımcı firmanın özenle çalışmalarını sürdürdüğü dizinin kanalı belli oldu! Atv’de yayınlanacak olan Bir Küçük Gün Işığı dizisinin başrol arayışları da sürüyor.

İddialı bir slogana da sahip Bir Küçük Gün Işığı dizisi… Muhtemelen önümüzdeki günlerde dillere düşecek olan dizi, “Bilemezsin, belki de en büyük hediyedir dayanamayacağını sandığın acılar…” sloganıyla lanse ediliyor şu sıralar.

Sefirin Kızı'nın yönetmeni ve yapımcısından Bir Küçük Gün Işığı dizisi geliyor! 11

(Emre Kabakuşak)

Yapımcılığını NGM Medya’nın ortaklarından Nazlı Heptürk’ün üstlendiği dizinin genel yönetmenliğini Emre Kabakuşak yapıyor. Kabakuşak, aynı zamanda Sen Anlat Karadeniz dizisinin ilk sezonda da yönetmenliğini üstlenmiş ve sonrasında Sefirin Kızı dizisini çekmişti. Ayrıca Netflix’in çok konuşulan Aşk Taktikleri filminin de yönetmenliğini yapmıştı. Şu sıralar ise Kaderimin Oyunu dizisinin yönetmenliğini üstlenmekte. Bir Küçük Gün Işığı dizisinin hikayesini ve senaryosunu da Özgür Evren Heptürk yazıyor.