Ana sayfa Dizi Haberleri Final yapan Çatı Katı Aşk’ın ünlüleri bir bir yeni dizilere başlıyor!

Final yapan Çatı Katı Aşk’ın ünlüleri bir bir yeni dizilere başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dijital platformlar çoğalınca dizilere olan ilgi de arttı ve oyuncular da üst üste proje bulma konusunda hiçbir sıkıntı yaşamıyor… Kanal D ekranında yaz aylarında yayınlanan ve kış sezonunda fazla ekranda kalamayan dizilerden birisi de Çatı Katı Aşk olmuştu.

Dizi final yaptı ama oyuncuları bir bir yeni dizilerin kadrosuna seçiliyor. İlk olarak Çatı Katı Aşk’ta günah keçisi ilan edilen Ezgi Şenler, TRT1’in çok iddialı dizisi Teşkilat’a katılarak, hakkındaki olumsuz yorumları boşa çıkartmıştı.

Ardından ise yine Çatı Katı Aşk’ta başarıyla rol alan Nilay Deniz’in Show TV’nin yeni dizisi Kırmızı Kamyon ile anlaştığı ortaya çıktı. İki genç oyuncunun proje bulma konusunda sıkıntı yaşamaması dikkat çekiciydi.

Çatı Katı Aşk’ın başrolünde yer alan bir diğer isim Yiğit Kirazcı da yakında izleyicilerle yeni bir dizide buluşacak. Gain platformunda yayınlanacak dizi için hazırlıklara başlandı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre oyuncu, Ex Aşkım isimli dizi için anlaşma yaptı.

Final yapan Çatı Katı Aşk'ın ünlüleri bir bir yeni dizilere başlıyor! 7

Gain platformunun dikkat çeken dizilerinden olan Ex Aşkım’ı Devrim Yalçın yönetiyor.