Ana sayfa Dizi Haberleri Üst üste ayrılıklarla sarılan Çukur dizisine yeni bir Cumali geldi!

Üst üste ayrılıklarla sarılan Çukur dizisine yeni bir Cumali geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 125 bölümü ile final yapacağı bilinen Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinin kadrosunda son dönemde birçok isim ayrıldı… Üst üste yaşanan bu ayrılıklardan sonra dizinin hayranları, finalin yaklaştığını da ağır ağır hissetmeye başladı.

Geçen hafta Nehir karakterine hayat veren Hazal Subaşı’nın ayrılığının ardından, geçtiğimiz pazartesi günü de Cengiz karakterini canlandıran Mustafa Avkıran’ın vedası iki önemli ismin ayrılığı olarak dikkatleri çekti. Ancak diziye önümüzdeki bölümlerde yeni bir isim katılacak ve heyecan yine yükselecek.

Amca Cumali Koçovalı karakteri geliyor… Bu karaktere hayat verecek oyuncu ise çok usta bir isim… Aras Bulut İynemli, Rıza Kocaoğlu, Nejat İşler’in kadrosunda yer almaya devam ettiği Çukur dizisinde amca karakterine Müfit Kayacak’ın oynayacağını TV100’den Birsen Altuntaş duyurdu.

Ay Yapım imzalı Çukur dizisinde bir süredir bu yeni karakter heyecanla bekleniyordu. Geçen yıl Zemheri’de Yaşar olarak izlediğimiz oyuncu, Aşk 101’de ise Necdet karakterine hayat vermişti. Ayrıca Alef dizisinde de Arap olarak ekrandaydı.

Üst üste ayrılıklarla sarılan Çukur dizisine yeni bir Cumali geldi! 7

İdris Baba’nın ağabeyi olan Cumali Koçovalı’nın mezar yeri alınmış ama gömülen olmamıştı. Bu sözlerle diziye yeni karakterin gelişi de aslında izleyicilere duyurulmuştu.

Müfit Kayacan 1956 doğumlu ve bugüne kadar da birçok dizide farklı rollerde yer aldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ilk dönemlerinde Feridun olarak ekrana gelen oynucu, Cesur ve Güzel dizisinde de Rıfat karakterine başarıyla hayat vermişti.