Ana sayfa Dizi Haberleri Üvey Anne dizisinin hikayesi kadar Bodrum’un enerjisi de ekibi çok etkiledi!

Üvey Anne dizisinin hikayesi kadar Bodrum’un enerjisi de ekibi çok etkiledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üvey Anne isimli diziyle yeniden setlere dönüş yapan Ezgi Şenler, yeni projesi için büyük bir heyecan yaşıyor. Teşkilat isimli dizideki Pınar karakteri ile aksiyon dolu anlar yaşayan oyuncu, şimdi ise dram ağırlıklı yepyeni bir dizinin kadrosunda bulunuyor.

Kutsi, Aslı Tandoğan ve Hazal Filiz Küçükköse’nin başrollerinde yer aldığı dizinin kendisini hikaye olarak çok etkilediğinden bahseden Ezgi Şenler, şunları söyledi: “Projeyi okuduğumda o kadar heyecanlandım ki, tabii ki sizin gibi biz de çok heyecanlıyız. Keyifle çekiyoruz, izlemek için de sabırsızlanıyoruz” şeklinde konuştu.

Dizinin ünlü oyuncuları özellikle senaryoyu çok farklı ve iyi bulduklarını belirtiyor. Üvey Anne dizisinin yaz döneminde ekrana yansıyacak olan romantizm veya komedi ağırlıklı yapımlardan çok daha farklı bir dizi olacağı da bu sözlerden anlaşılıyor.

Dizinin ekibinde yer alan tecrübeli isimlerden Hakan Eratik, “En başta hikayeyi ben çok sevdim ve çok çarpıcı buldum. Atv izleyicisinin seveceğini düşünüyorum. Çünkü, gerçek hayattan kesitler sunan ve gerçekten çok çarpıcı bir hikaye” açıklamasını yaptı.

20 Haziran pazartesi akşamı ilk bölümü yayınlanan dizinin etkili kadın oyuncularından birisi olarak öne çıkan Bengü Ergin de duygularını şu sözlerle bahsetti:

“Çok enerjik bir ekip ile bir işe başlamış olmaktan dolayı, çok özel bir karaktere hayat veriyor olmaktan dolayı, yönetmen ve senarist ile ilk defa çalışacak olmaktan dolayı çok heyecanlıyım.”

Üvey Anne dizisinin hikayesi kadar Bodrum'un enerjisi de ekibi çok etkiledi! 7

Çekimleri Bodrum’da başlayan dizinin ekibi yaz dönemini böyle önemli bir tatil beldesinde karşılamaktan memnun. Dizinin kadın başrollerinden Hazal Filiz Küçükköse, Bodrum’un önemine işaret etti ve şöyle konuştu:

“Yazı burada karşılamak bizim için gerçekten avantajlı oldu, çünkü yaz boyunca çalışacağız. Buranın enerjisi, temiz havası, rahatlığı bizim için detoks gibi oldu. Sonrasında güzel bir enerji depolayıp İstanbul’da hızla devam edeceğiz.”