Ana sayfa Dizi Haberleri Final yapmaya hazırlanan Üç Kuruş dizisine usta bir isim katılıyor

Final yapmaya hazırlanan Üç Kuruş dizisine usta bir isim katılıyor

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Ay Yapım imzalı Show TV’nin yeni sezon dizisi Üç Kuruş, başarılı ve güçlü oyuncu kadrosuna rağmen isteneni bir türlü veremedi ve tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu. Ekrana geldiği ilk günden bu yana reytinglerde beklenen çıkışı yapamayan dizinin finali için gün saydığı biliniyor.

Fakat Üç Kuruş’a senaristler peş peşe karakter takviyesi yaparak diziyi hareketlendirmeye çalışıyorlar. Son zamanlarda pek çok dizinin Türk izleyici tarafından tutulmayıp erken final yapsa da yurt dışında beğeni topladığını ve pek çok yabancı kanalın bu dizilerin peşinde olduğunu biliyoruz.

Yapım tarafından dizinin final yapacağı açıklanmış olsa da başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora gibi başarılı, yakışıklı ve güzel oyuncuların yer aldığı bir dizinin yurt dışında şansını denemesi ihtimaller arasında yer alıyor.

Final yapmaya hazırlanan Üç Kuruş dizisine usta bir isim katılıyor 78

Diziye giderayak geçtiğimiz günlerde büyük bir atak yapılarak Çukur dizisinin unutulmaz karakteri Cumali’yi canlandıran Necip Memili transfer edilmişti. Sinan Öztürk’ün yönettiği diziye şimdi yeni bir isim daha katılıyor. Senaryosunu Damla Serim, Eset Akçilad ve Berrin Tekdemir’in yazdığı dizinin kadrosuna yılların deneyimli oyuncusu Suna Selen eklendi. Usta oyuncu dizide Uraz Kaygılaroğlu’nun canlandırdığı Kartal karakterinin babaannesine hayat verecek.

Dizide kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı’nın “koruyucusu” konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro’nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe’nin arasındaki yaşananlar anlatılıyor.