Ana sayfa Dizi Haberleri TRT 1’in yeni dizisi Kara Tahta’dan beklenti çok büyük!

TRT 1’in yeni dizisi Kara Tahta’dan beklenti çok büyük!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in yeni dizisi Kara Tahta’nın ilk bölümü için geri sayım sürüyor. İlk bölüm önümüzdeki çarşamba akşamı izleyiciyle buluşacak. Kara Tahta dizisi hem başrol oyuncuları hem de hikayesiyle beklentileri oldukça yükseltti.

Başrollerinde Miray Daner ve Furkan Andıç’ın yer aldığı Kara Tahta dizisi 30 Mart Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekranda olacak. Dizi için geri sayım sürerken afişi de ortaya çıktı. Siyah beyaz olarak tasarlanan afişin üzerindeki “Ben size bir tebeşir, bir tahta, biraz da cesaret verebilirim. Ne yazacağınız size kalmış.” cümlesi izleyicileri çok etkileyici bir dizinin beklediğini gösteriyor.

Kara Tahta dizisi çarşamba akşamlarına yeni bir soluk getirecek. Dizinin en güçlü rakibi KuruluşOsman. İlk bölümünden bu yana her hafta reytingin zirvesinden inmeyen Kuruluş Osman dizisini yerinden etmek bir hayli zor. Ancak aynı akşam yayınlanan Sadakatsiz ve Oğlum reytinglerde çok da güçlü değiller.

TRT 1’in yeni dizisi Kara Tahta’dan beklenti çok büyük! 7

Fox TV’nin çarşamba akşamları ekrana gelen Son Nefesime Kadar dizisi ise bu hafta yayınlanan beşinci bölümüyle ekrana veda etti. Dolayısıyla kanalın, bu dizinin yerine koyacağı yeni yapım da reyting sıralamasında büyük önem taşıyor.

Kadrosunda; Miray Daner, Furkan Andıç, Cengiz Bozkurt gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal üstleniyor. Kara Tahta’nın yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar otururken, senaryosunu ise Erkan Birgören kaleme alıyor.

Dizide Miray Daner Irmak, Furkan Andıç da Atlas karakterini canlandıracak. Furkan Andıç’ın canlandıracağı Atlas karakteri ile Irmak, okul yıllarında aşk yaşayan ama sonra birbirlerinden kopan ve yıllar sonra yeniden bir araya gelen iki eski aşık olarak hikayede yer alacak.